augustus 17, 2018 Patrick

Asset management vastgoed in een 3D viewer

Asset management vastgoed in een 3D viewer. Asset management vastgoed is een ontzettend belangrijk onderdeel. Goed asset management bespaart immers veel geld. Door efficiënt beheer en onderhoud wordt het gemakkelijker om een effectief beleid te voeren. Xuver heeft een interessante en innovatieve methode ontwikkelt die asset management ontzettend gemakkelijk maakt. De viewer blinkt bovendien uit in gebruiksgemak. Er is geen speciale training voor nodig om gebruik te maken van de Xuver viewer. Daarnaast is het ook niet nodig om speciale zware software te downloaden. De viewer draait volledig in de eigen browser. Dit alles zorgt ervoor dat de viewer van Xuver uniek in zijn soort is en door iedereen in uw team meteen gebruikt kan worden. Een handige, eigentijdse tool die asset management

Asset management vastgoed op een nieuwe manier bekeken.

Met de viewer van Xuver krijgt asset management een geheel nieuwe dimensie. Het is niet per se meer nodig om fysiek in een ruimte aanwezig te zijn en te kijken welke assets aan vervanging toe zijn. In onze viewer loopt u als het ware door de virtuele versie van een omgeving. Hier kunt u alle onderdelen in alle rust bekijken. Zo wordt asset management wel heel makkelijk en bovendien comfortabel vanuit de eigen bureaustoel.

Van driedimensionale omgeving naar OMS.

De viewer van Xuver heeft nog een paar handigheidjes voor de moderne asset manager in petto. Zo is er de mogelijkheid om alle assets die weergegeven worden om de viewer direct aan uw OMS (onderhouds management systeem) te koppelen. Op deze manier wordt het makkelijk om de status van een meubelstuk te bekijken. U kunt dus als het ware schakelen tussen de driedimensionale omgeving en het OMS. De assets die u tegenkomt in de driedimensionale omgeving kunnen heel snel geïdentificeerd worden. Asset Management vastgoed wordt zo dus vanuit een geheel nieuwe hoek benaderd.

Asset management vastgoed door Xuver.

Wilt u nu heel graag weten wat Xuver voor u kan betekenen? Dat is mogelijk. Ons team is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitaal asset management, 3D visualisatie en alles daaromheen. De ontwikkelingen gaan razendsnel op dit gebied, maar bij Xuver zijn we altijd up-to-date. Graag laten wij u zien wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen. Asset management vastgoed kan veel efficiënter. U zult zien dat een modernere manier minder tijd kost, waardoor het u dus uiteindelijk geld op gaat leveren!  En kostenbesparing is natuurlijk een van de doelen van effectief asset management. Bel of mail ons dus vooral voor een afspraak. Aan de hand van ons uitgebreide portfolio leiden we u dan graag rond en zorgen we ervoor dat u een compleet beeld krijgt van de mogelijkheden die deze handige viewer biedt voor het asset management van uw vastgoed.

Tagged: ,

CONTACT

Heeft u vragen? Wilt u een offerte aanvragen of meer uitleg?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.