november 27, 2018 Paul Geraedts

De perfecte 3D cad viewer

Bent u op zoek naar een 3D Cad viewer? Xuver ontwikkelde er eentje die de veel gebruikte cad-bestanden om kan zetten naar een prachtig, interactief  3D-model. En deze unieke viewer werkt gewoon vanuit de browser! Lees het artikel voor alle informatie over deze bijzondere viewer.

Start uw Free Trial

Rijke ervaring op visualisatiegebied

Xuver is een bedrijf dat zichzelf voortdurend blijft vernieuwen en blijft zoeken naar nieuwe manieren om  3D visualisatie nog beter en gebruiksvriendelijker te maken. Deze voortdurende zoektocht en de rijke ervaring die daaruit voortkwam bracht ons uiteindelijk bij het ontwikkelen van een 3D viewer die vanuit de browser gebruikt kan worden. Deze viewer kan dus zeker gebruikt worden als 3D cad viewer. Creëer een kijkervaring als nooit tevoren. Maak het model toegankelijk voor iedere betrokken partij. Het gebruiksgemak van deze unieke viewer zorgt ervoor dat iedereen de modellen kan bekijken. Er is geen speciale training vereist om dit te doen.

De voordelen van onze 3D Cad viewer

En daar begint het pas. Want onze viewer, die dus als 3D Cad viewer gebruikt kan worden, heeft ontzettend veel voordelen die iedereen van pas komen. Van hobbyist tot professional, en van architect tot asset manager. Iedereen kan gebruik maken van deze veelzijdige in-browser viewer. Ook is deze viewer ontzettend makkelijk te delen. Door middel van een deelbare, beveiligde HTML-link kan iedereen gemakkelijk een ontwerp bekijken.

Loop door het ontwerp met de 3D Cad viewer

Maar daar begint het pas. Want met deze viewer kan ieder Cad-model met het uiterste gemak geconverteerd worden naar een prachtige 3D wereld. Loop met uw klanten door een model heen en leg ze ondertussen in real-time alles uit door de spraakmodule te gebruiken. Wijs objecten in het model aan met de toegevoegde laserpointer. Ook kun je lagen verwijderen en weer toevoegen. Zo wordt een model voor iedere betrokken partij meteen duidelijk. Zelfs de klanten die geen grote technische kennis bezitten krijgen binnen no-time een helder beeld van het te bouwen object.

Nieuwsgierig geworden?

Lees ook eens onze FAQ wanneer u meer wilt weten over de viewer. Of misschien heeft u een specifieke vraag over deze bijzondere viewer die door Xuver ontwikkeld werd en hoe u deze gebruikt als 3D Cad viewer. Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Ons team van ervaren en gedreven visualisatie-experts laat u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Wij horen graag van u!

Start uw Free Trial

Tagged: , , ,

CONTACT

Heeft u vragen? Wilt u een offerte aanvragen of meer uitleg?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.