januari 2, 2019 Paul Geraedts

Een skp bestand openen in de online viewer

Bent u op zoek naar een manier om uw skp bestand openen en op een eenvoudige manier online te bekijken? Xuver heeft een interactieve 3D viewer ontwikkeld waarmee u al uw skp bestanden op eenvoudige wijze in de browser opent.

Start uw Free Trial

Een skp bestand openen in enkele stappen

Sketchup is een prachtig programma waarmee u enorm goede schetsen kunt maken. Met de online viewer van Xuver was Skp bestanden openen in de browser nog nooit zo eenvoudig. Door middel van een sketchup converter kun je al je sketchup bestanden op eenvoudige wijze omzetten in een prachtig en interactief 3D model. Het feit dat uw we uw sketchup bestand openen in de browser is een unicum. Voorheen was het alleen mogelijk om een 3D model te bekijken na het downloaden van zware en soms kostbare software. Onze Sketchup converter is overigens gratis te downloaden via onze website.

Hoe werkt een skp bestand openen in de online viewer?

Maar hoe werkt het nou, een skp bestand openen in de Xuver viewer? Na het downloaden van de Sketchup converter opent u het programmaatje, waarna u een simpele drag and drop doet van uw bestand naar de converter. Nu wordt uw skp bestand omgezet in een Xuver (.xr) bestand dat u vervolgens kunt uploaden in ons Backend System. Binnen enkele momenten is dit bestand al te bekijken in de browser, waarna u er samen met anderen doorheen kunt lopen.

De voordelen van een skp bestand openen in de Xuver viewer

Er zitten vele voordelen aan het gebruik van onze online viewer. Allereerst is deze handige tool ongekend interactief. U kunt samen met anderen, geheel vanuit de eigen browser en vanaf de eigen locatie, door het ontwerp lopen en dit in real-time bespreken. Dit zorgt ervoor dat iedereen snel begrijpt waar het over gaat. Ook degenen die niet de allergrootste technische knowhow hebben. Ook is het mogelijk om objecten aan te wijzen door middel van de laser pointer of lagen in het ontwerp te verwijderen en naderhand weer toe te voegen. Zo krijgt iedereen die betrokken is bij het bouwproces een helder beeld van het geheel. Bespreken van een ontwerp was nog nooit zo eenvoudig. Bovendien spaart u ook nog eens reiskosten uit, iedereen kan immers vanaf de eigen locatie via de browser in het model.

Gebruiksvriendelijkheid voorop

Tijdens de jarenlange ontwikkeling van onze online viewer stond, naast interactiviteit, ook de gebruiksvriendelijk als prioriteit. En dat is gelukt. De eenvoudige interface zorgt ervoor dat letterlijk iedereen binnen enkele momenten met de viewer aan de gang kan. Zodoende kan dus iedereen gebruik maken van dit prachtige hulpmiddel.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze unieke viewer en hoe uw sketchup bestand openen in de browser? Dan kunt u ons altijd benaderen voor een persoonlijke afspraak. Wij geven graag meer informatie of een persoonlijke demonstratie die alle features van deze viewer uitgebreid belicht. Kijk ook eens in onze FAQ!

Start uw Free Trial

Tagged: , , ,

CONTACT

Heeft u vragen? Wilt u een offerte aanvragen of meer uitleg?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.