januari 8, 2019 Paul Geraedts

Een unieke Autocad Revit viewer

Bent u op zoek naar een unieke Autocad Revit viewer? Beide programma’s zijn veelgebruikt. Het populaire schetsprogramma Revit is een prachtig BIM programma waarmee u slimme 3D modellen creëert. Met Autocad maakt u 3D modellen. Onze online viewer is voor beide programma’s een handige aanwinst, en kan dus voor Autocad Revit gebruikt worden. De online viewer is beschikbaar als free trial. Gedurende twee weken kan deze gratis uitgeprobeerd worden.

Start uw Free Trial

De Autocad Revit bundel

Beide programma’s worden vaak samen gekocht, in de bij u waarschijnlijk bekende Autocad Revit bundel. Daardoor heeft u een compleet pakket aan zowel 2D als 3D software. Een goede aanvulling voor deze Autocad Revit bundel is onze interactieve, online 3D viewer. Met dit handige hulpmiddel kunt u al uw ontwerpen op snelle en handige wijze omzetten naar een 3D model dat vanuit de browser te bekijken is. Zo kunt u iedere geïnteresseerde partij gemakkelijk en snel laten zien wat de bedoeling van uw ontwerp is.

Een totaaloplossing voor de Autocad Revit gebruiker

Want deze online viewer is een totaaloplossing voor de Autocad Revit gebruiker. Er is geen zwaar (en kostbaar) softwarepakket nodig om uw modellen te bekijken. U kunt samen met de klant door het 3D model heenlopen zonder uw eigen locatie te verlaten. Dit zorgt ervoor dat u veel flexibiliteit heeft en dat u tijd (en geld) bespaart omdat u niet persoonlijk bij de klant langs hoeft. Voor Revit hebben we een speciale plugin ontwikkeld waarmee u uw ontwerpen gemakkelijk zelf om kunt zetten in een prachtig, interactief 3D model. Voor 2D schetsen in programma’s als Autocad bieden wij als extra dienst aan om daar eerst een 3D bestand van te maken, waarna we het in de viewer om kunnen zetten.

Meer voordelen van de online viewer

Maar er zijn meer voordelen van het gebruik van deze prachtige online viewer. Zo kunt u, terwijl u samen met anderen door het ontwerp loopt, het 3D model bespreken via de ingebouwde spraakmodule. Terwijl u rondloopt en overlegt wijst u details aan met de laser pointer of licht u objecten uit. Ook kunt u lagen in het model verwijderen en weer toevoegen. Iedereen bekijkt het interactieve 3D model waar en wanneer men het wil. Door de gemakkelijke interface is er bovendien geen extra training nodig om de viewer te gebruiken. Letterlijk iedereen kan er meteen mee overweg.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere online viewer en de voordelen ervan voor de Autocad Revit gebruiker? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Wij laten u graag zien wat deze viewer voor u kan betekenen middels een persoonlijke demonstratie. Of ontdek het eenvoudig zelf, en activeer uw gratis trial!

Start uw Free Trial

Tagged: , , , ,

CONTACT

Heeft u vragen? Wilt u een offerte aanvragen of meer uitleg?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.