3D asset management via de eigen browser. Dat is -in het heel kort- waar onze online viewer voor gebruikt kan worden. Voor de moderne asset manager klinkt dit wellicht wat verwonderlijk. Lange tijd leek het namelijk onmogelijk om zonder zware software een 3D model te bekijken. Maar Xuver deed het, in dit artikel leest u er alles over.

3D asset management vanuit de browser

Met onze online viewer krijgt u als moderne asset manager meteen inzicht in al uw assets. Loop met een persoonlijke avatar door de 3D versie van het gebouw en zie meteen wat er nodig is, welke assets aan vervanging toe zijn. Met een paar muisklikken komt u in uw OMS (onderhoud management system) en kunt u meteen beslissingen nemen. Welke assets kunnen nog even mee? U ziet het meteen in een overzichtelijke driedimensionale versie van het gebouw.

Multi-user 3D asset management

Onze online viewer, die dus ook voor 3D asset management gebruikt kan worden, is een uitkomst op ontzettend veel vlakken. Zo is de viewer multi-user, wat betekent dat u met meerdere gebruikers tegelijk in het model kan. Loop bijvoorbeeld met collega’s of leveranciers door het model. Iedereen kan dit bovendien gewoon vanuit de eigen comfortabele locatie doen. Het enige dat nodig is, is een computer met internet. Zo brengt u iedereen snel en doeltreffend op de hoogte van de status omtrent uw assets.

3D asset management door Xuver

Maar wat kenmerkt deze online 3D asset management tool, en waar blinkt deze uit in het al aanwezige aanbod. Lange tijd was het onmogelijk om een interactief 3D model te bekijken vanuit de browser. Xuver heeft hiermee een primeur in de branche. Maar ook de absolute gebruiksvriendelijkheid verdient wat aandacht. Onze online viewer kan door iedereen meteen gebruikt worden, er is geen extra training vereist om ermee overweg te kunnen. De gemakkelijke interface spreekt voor zich!

Een onmisbare tool voor 3D asset management

En het resultaat mag er zeker zijn: onze online viewer is een onmisbare tool voor iedere moderne asset manager. Bespaar tijd -en dus geld- en krijg snel en doeltreffend inzicht in de status van al uw assets. Waar of wanneer u maar wilt. De viewer is gemaakt met de asset manager als een van de specifieke doelgroepen. Dit zorgt ervoor dat u als moderne asset manager een ontzettend handige tool in handen heeft waar u alleen maar profijt van zult hebben.

Wilt u graag meer weten?

Wilt u na het lezen van dit artikel graag meer weten over deze unieke online viewer en 3D asset management door Xuver? Dan kunnen wij u daar uiteraard bij helpen. Neem contact met ons team op voor een afspraak en wij vertellen u graag alles over deze bijzondere tool.