Al uw 3D assets in een handig, online te bekijken 3D model. De online viewer van Xuver is een prachtige aanwinst voor iedere serieuze, moderne asset manager. Voortaan bedrijft u 3D asset management, gewoon vanuit uw eigen browser en eigen locatie!

3D assets bekijken vanuit uw browser

Deze geheel nieuwe manier van asset management is een prachtige aanwinst in een branche waarin veel geld omgaat en efficiëntie key is. Met dit uitgangspunt in het achterhoofd gingen we bij Xuver aan de slag om de online viewer voor 3D asset management te optimaliseren. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in driedimensionale visualisatie. Met onze online viewer gaan we daarin een stap verder. Loop door een digitale wereld waarin u uw 3D assets bekijkt. Door uw PMS en OMS naadloos in elkaar over te laten lopen zorgen we er bovendien voor dat alle benodigde informatie slechts een paar muisklikken verwijderd is. Welke 3D assets hebben zijn inmiddels aan vervanging toe? En welke kunnen nog wel even mee? U ziet het in één oogopslag.

3D asset management op een revolutionaire manier

Een online viewer die vanuit de browser werkt is op zichzelf al een unicum, maar de mate van interactie maakt dat deze veelzijdige tool ook uitermate geschikt is voor asset management. Omdat de viewer simpelweg vanuit de browser werkt, roept u overal ter wereld uw 3D assets op. Een ander belangrijk punt van de viewer is het feit dat deze multi-user is. Loop samen met anderen door de driedimensionale versie van het gebouw. Denk hierbij aan leveranciers of collega’s. Zo krijgt iedereen snel een duidelijk beeld van wat er gebeuren moet. En uiteindelijk is dat waar effectief asset management om draait.

Bekijk uw 3D assets waar en wanneer u dat wilt

Wanneer u deze viewer voor 3D asset management gebruikt, zult u hier zeker geen spijt van krijgen. In een bedrijfstak waar efficiëntie van groot belang is en een optimaal werkend asset management systeem geldbesparend werkt, is 3D asset management vanuit iedere plek en vanuit de browser een handige aanvulling.

Meer weten over 3D asset management?

Wilt u graag meer weten over de vele mogelijkheden en het inzicht in uw 3D assets dat u met het gebruiken van deze online viewer voor 3D asset management krijgt? Dan staan wij bij Xuver klaar voor u. Neem contact op met ons of kijk ook eens verder, in onze FAQ bijvoorbeeld.