3D viewer van Xuver. De 3D viewer van Xuver is een nieuwe manier om driedimensionale visualisaties te bekijken. Maar wat is er nou zo bijzonder aan deze viewer? U leest het in dit artikel.

[ut_button color=”orange” target=”_self” link=”https://app.xuver.com/trial” size=”small” shape=”round” title=”Start uw Free Trial” ]Start uw Free Trial [/ut_button]

3D viewer die vanuit de browser werkt.

Voor wie al eens met driedimensionale visualisatiesoftware gewerkt heeft is het misschien een bekend gegeven. Het betreft vaak zware software die speciaal voor het doel geïnstalleerd moet worden. Dat extra obstakel is nu niet meer nodig. Want de speciaal voor dit doel ontwikkelde viewer van Xuver werkt gewoon in uw browser. U hoeft er zelfs geen speciale plugin voor te downloaden. Verder is de 3D viewer van Xuver uiterst gebruiksvriendelijk. Zodoende is er ook geen speciale training nodig om deze handige tool te gebruiken.

3D viewer de mogelijkheden met Xuver.

Over het gebruiksgemak hebben we het zojuist al gehad, maar de mogelijkheden van de 3D viewer van Xuver zijn nog niet belicht. En dat zijn er heel wat. Want met deze handige tool kunt u met meerdere opdrachtgevers of bezoekers rondlopen in een te realiseren ontwerp of project met een (persoonlijke) avatar. Ook kunt u met een pointer andere bezoekers onderdelen aanwijzen. Ook kunt u werken met verschillende layers, waardoor bepaalde aspecten van een gebouw nog eens extra verduidelijkt kunnen worden. Een fijne bijkomstigheid, die door de klant zeker gewaardeerd zal worden. Een andere functie is de mogelijkheid om via uw microfoon met de andere bezoekers in het model te praten. Zo kunt u uitleg geven over het ontwerp, zelfs als uw opdrachtgever op een andere locatie is!

3D viewer met vele voordelen.

Net vertelden wij u al over het feit dat deze viewer gewoon vanuit uw browser werkt. Maar er kleven meer voordelen aan het gebruik van deze handige tool. Doordat u met uw klant door een driedimensionaal schaalmodel kan lopen is het niet langer nodig om een ‘ouderwetse’ bouwtekening uit te vouwen, maar kan er op een veel efficiëntere manier gecommuniceerd worden. Dat stuk extra communicatie zal zeker gewaardeerd worden. Ook is het zo dat het voor uzelf handig is. U kunt namelijk ook zelf alle ins en outs van het ontwerp rustig bekijken. Zo ontdekt u sneller waar er wellicht nog verbeterpunten in het ontwerp zitten. U kunt hier dan adequater op inspelen.

Xuver maakt uw ontwerp levend.

Met de 3D viewer van Xuver komt uw ontwerp als het ware tot leven! In een wereld waarin het visuele aspect steeds belangrijker wordt, is het logisch dat ook de klant verwacht dat u met de tijd meegaat. Door gebruik te maken van onze techniek en expertise kunnen we voor ieder project de juiste methode en technieken gebruiken. Graag lichten wij u verder in omtrent de mogelijkheden.

Neem dan ook vooral contact op voor een afspraak.

[ut_button color=”orange” target=”_self” link=”https://app.xuver.com/trial” size=”small” shape=”round” title=”Start uw Free Trial” ]Start uw Free Trial [/ut_button]