3D virtual reality viewer. Virtual reality is een techniek die al een tijd bestaat. Maar wist u ook al dat Xuver een speciale 3D virtual reality viewer heeft ontwikkeld? Deze viewer maakt de techniek van de virtuele realiteit wel erg toegankelijk voor u en uw bedrijf. Het is allang geen techniek meer die veel moet kosten. Maak kennis met de wereld van de virtuele realiteit.

Het ontstaan van virtual reality

Virtual reality, of in het Nederlands: Virtuele realiteit, is eigenlijk niets nieuws. Al in de jaren tachtig van de vorige eeuw werd het in Amerika uitgevonden. Het doel is om een compleet andere wereld te creëren dan de bestaande. Door slim gebruik van onze zintuigen is dat mogelijk. Het hele idee van virtuele realiteit is dan ook om de gebruiker als het ware ‘onder te dompelen’ in een totale kijkervaring. Eerst waren de bioscopen en de gamewereld aan de beurt, maar inmiddels is de techniek van de virtuele realiteit ‘volwassen’ en wordt het voor allerlei verschillende doeleinden toegepast. Dus ook steeds meer zakelijk. Xuver speelt daar met de 3D viewer handig op in.

Wat is de 3D virtual reality viewer van Xuver precies?

En hoe doen we dit precies? De 3d virtual reality viewer van Xuver is een handig hulpmiddel om een 3D model op een prachtige, tot de verbeelding sprekende manier tot leven te brengen. Wilt u ervoor zorgen dat uw klant een optimale kijkervaring heeft? Dan kunt u overwegen om gebruik te maken van deze eigentijdse methode. De klant zal deze extra service waarderen. Ook komt er meer tijd vrij, tijd die normaal gebruikt wordt om ingewikkelde bouwtekeningen te ontcijferen. En in iedere zakelijke omgeving geldt: tijd is geld. De viewer van Xuver is bovendien eenvoudig te bedienen, er is geen speciale techniek voor nodig. Wat ook uniek is aan de viewer is dat deze in de browser werkt. Het is dus niet langer nodig om zware software te downloaden of plugins te installeren.

De 3D virtual reality viewer vergroot de kijkbeleving

Met deze unieke viewer kunt u de klant iets speciaals bieden. Een optimale kijkbeleving die ervoor zorgt dat de klant een compleet beeld krijgt van een te bouwen kantoor, appartement of zelfs een geheel complex. De viewer zorgt ervoor dat het te bouwen model tot leven komt, waardoor de gehele kijkbeleving vergroot wordt. De klant zal dit extra waarderen waardoor u als professional een voorsprong hebt op de rest.

Xuver helpt u verder in de wereld van virtual reality

Wilt u meer weten over de 3D virtual reality viewer, de interessante wereld van de virtual reality en wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Dan zien we bij Xuver graag een e-mail of telefoontje tegemoet. Ons team is altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen. Op het gebied van 3D visualisatie, virtual reality en nog veel meer.

Maak een afspraak en wij leiden u graag rond door ons uitgebreide portfolio en bekijken wat de mogelijkheden zijn.