AEC

3D communicatie

Brengt ontwerper en klant naar een gelijk niveau

Start mijn Free Trial

Communiceren met gelijke inzichten en kennis

XUVER heeft een 3D communicatietool ontwikkeld die volledig in je internet browser werkt. Je hoeft dus geen dure software aan te schaffen en te installeren, gewoon de website bezoeken en registreren. Piece of cake! Jouw ontwerpen kun je na het converteren uploaden in ons platform. Binnen enkele seconden wordt je model automatisch omgezet naar een interactief 3D model. Dit 3D model kun je eenvoudig delen met al je klanten, simpelweg door de url van het 3D model te delen.

Je klant heeft nu ieder moment van de dag toegang tot het 3D model, zowel op een laptop, tablet, als mobiel. Het is hierdoor mogelijk om ontwerpen te presenteren aan klanten aan de andere kant van de wereld. Zeker in deze tijd, waarin veel ontwerpers vanuit huis werken, is dat enorm waardevol. Wanneer je het 3D model opent in de browser, kun je met een eigen avatar door het 3D ontwerp heen lopen. Hierdoor krijg je een goed ruimtelijk inzicht van het ontwerp.

De echte power van Xuver is echter dat je met meerdere personen in één model rond kunt lopen, en ook echt met elkaar kunt communiceren. Er is namelijk een spraak module ingebouwd, waardoor ontwerper en klant het ontwerp samen kunnen bespreken, zowel op een laptop, tablet of mobiel. Om echt alle interpretatiefouten uit te sluiten, kun je ook gebruik maken van de laser pointer. Hiermee kun je de andere aanwezigen iets aanwijzen in het 3D model en is het helemaal helder waar je het over hebt.

Met het gebruik van XUVER breng je de communicatie van ontwerper en klant dus naar een gelijk niveau en is er geen ruimte meer voor miscommunicatie en interpretatiefouten. Het werkt super snel, eenvoudig en zorgt er voor dat je veel minder tijd kwijt bent aan communicatie met de klant. Deze begrijpt (lees: ziet) namelijk direct wat je bedoelt en kan hierdoor sneller keuzes maken. Een extraatje; je klanten worden blij verrast door deze manier van communiceren en het draagt bij aan een hoge klanttevredenheid.

Xuver application

Zelf ervaren wat de communicatie kracht van XUVER is?

Ons support team legt je gratis en vrijblijvend uit hoe je in je 3D model kunt samenwerken met je klant.

Communiceer direct en vanaf iedere locatie

Met XUVER hou je iedere klant, vanaf iedere plek, op ieder apparaat en op ieder moment, gemakkelijk en snel op de hoogte. Het enige dat jij en je klant nodig hebben is een internetverbinding. Communiceer direct en nodig je klant vandaag nog uit in jouw 3D-model.
Jouw 3D model

In SketchUp, Revit, Archicad, .FBX of .IFC.

Snelle convert

Converteer je bronbestand binnen 1 minuut.

Voor PC en Latop

Presenteer en communiceer in de browser. (Chrome en Firefox)

Voor Mobiel en Tablets

Presenteer en communiceer op je mobiel of tablet.

Publiceer

Als publisher heb je toegang tot een persoonlijk portaal waar je projecten kunt beheren en creëren. Werk je met Revit, ARCHICAD, SketchUp of IFC, FBX bestandsformaten, zet dan binnen een handomdraai je 3D model om in een unieke deelbare virtuele 3D beleving waarin je met je klant kunt praten. Overtref de verwachtingen van opdrachtgevers door een 3D model binnen enkele minuten inzichtelijk te maken.

Edit

Mocht je de aandacht willen leggen op specifieke ontwerp details dan is dat mogelijk. Laat objecten opvallen door de glans, reflecties, kleur of door de lichtinval te veranderen. Omdat XUVER detail veranderingen direct weergeeft, is het niet nodig om trainingen te volgen of om veel parameters te kennen.

Presenteren

Tijd om het ontwerp te delen en een volledige 3D-presentatie te faciliteren. Nodig klanten, vrienden of andere geïnteresseerden uit in je 3D ontwerp. Loop samen of met meerdere mensen rond, bekijk, en beleef het ontwerp. Bespreek uw 3D design met uw klant. Bespreken? Jazeker je kunt direct met iedereen praten door de geïntegreerde spraakmodule. Gebruik de interactieve tools voor het verduidelijken en uitleggen van het ontwerp. Met de laserpointer kun je bezoekers wijzen op details en er voor zorgen dat deze goed begrepen en gezien worden. Met het gebruik van XUVER breng je de communicatie van ontwerper en klant dus naar een gelijk niveau en is er geen ruimte meer voor miscommunicatie en interpretatiefouten.

Start mijn Free Trial

Start vandaag je Free Trial en probeer XUVER 7 dagen gratis en vrijblijvend. De Free Trial geeft je toegang tot ons platform. Een creditcard is niet nodig.

Voor SketchUp, Revit, ARCHICAD, FBX en IFC

SketchUp Extension Warehouse

Gebruik de gratis XUVER extensie om jouw .skp (SketchUp)-bestanden naar een .xr-bestand om te zetten. Na een snelle conversie en het opslaan van dit bestand ga je naar het XUVER portaal om dit bestand te uploaden als een nieuw XUVER project. Vervolgens maakt XUVER er een interactieve omgeving van. Deel, bekijk en beleef jouw ontwerp, samen met anderen. Met de vele interactieve opties werk je efficiënt samen en bespreek je het gehele ontwerp heel snel en eenvoudig.

Revit (2016, 2017, 2018, 2019, 2020)

Gebruik de gratis XUVER REVIT Plugin om jouw .rvt (REVIT)-bestanden naar een .xr-bestand om te zetten. Na een snelle conversie en het opslaan van dit bestand ga je naar het XUVER portaal om dit bestand te uploaden als een nieuw XUVER project. Vervolgens maakt XUVER daar een interactieve omgeving van. Deel, bekijk en beleef jouw ontwerp, samen met anderen. Met de vele interactieve opties werk je efficiënt samen en bespreek je het gehele ontwerp heel snel en eenvoudig.

Archicad (21, 22, 23)

Gebruik de gratis XUVER ARCHICAD Plugin om jouw .pln (ARCHICAD)-bestanden naar een .xr-bestand om te zetten. Na een snelle conversie en het opslaan van dit bestand ga je naar het XUVER portaal om dit bestand te uploaden als een nieuw XUVER project. Vervolgens maakt XUVER daar een interactieve omgeving van. Deel, bekijk en beleef jouw ontwerp, samen met anderen. Met de vele interactieve opties werk je efficiënt samen en bespreek je het gehele ontwerp heel snel en eenvoudig

.SKP, .FBX en .IFC bestanden

Gebruik de gratis XUVER converter om jouw .skp (SketchUp)- .FBX of .IFC-bestanden snel naar een .xr-bestand om te zetten. Installeer de converter en sleep jouw .FBX, IFC of .skp file naar het venster om het te converteren. Na een snelle conversie en het opslaan van dit bestand ga je naar het XUVER portaal om dit bestand te uploaden als een nieuw XUVER project. Vervolgens maakt XUVER daar een interactieve omgeving van. Deel, bekijk en beleef jouw ontwerp, samen met anderen. Met de vele interactieve opties werk je efficiënt samen en bespreek je het gehele ontwerp heel snel en eenvoudig