Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en ontwikkelingen.

Xuver Nieuws

Lees meer Xuver nieuws

Een 3D viewer voor ieder skp bestand

Een skp bestand visualiseren in een interactie 3D model. Werkt u op professioneel gebied veel met het veelgebruikte programma sketchup? Dan heeft u wellicht ook behoefte aan een goede visualisatie van uw schetsen. Met onze online viewer kunnen wij al uw skp bestanden in een mum van tijd overzetten in een driedimensionaal model, dat in uw browser werkt. 

Een skp bestand snel omzetten

Het schetsprogramma SketchUp is een veelgebruikt programma waarmee u prachtige ontwerpen in 3D kunt maken. Dit programma vereist echter wel aardig wat specialisatie en werkt alleen als u de software geïnstalleerd heeft op uw computer. Kortom: het is niet voor iedereen weggelegd. Bij Xuver begrepen we dit, en ontwikkelden we daarom onze online viewer. Zet uw skp bestand snel om met deze handige tool, waarna u enkele momenten later al een prachtig, interactief driedimensionaal model in de browser kunt bekijken. Dit werkt door middel van onze handige, gratis Sketchup plugin die via onze website gedownload kan worden. 

Van skp bestand naar 3D model

Maar dat is niet het enige. Want dit interactieve 3D model zorgt ervoor dat al uw klanten, opdrachtgevers en andere geïnteresseerde partijen gemakkelijk en snel een duidelijk beeld krijgen van het ontwerp. Uw 3D ontwerp is bovendien kinderlijk eenvoudig te delen door middel van een beveiligde HTML link. Iedere betrokkene kan het eenvoudig bekijken en krijgt dus snel en effectief een goed beeld van het gehele project. Loop met een persoonlijke avatar door het ontwerp, samen met anderen. Overleg tegelijkertijd via de ingebouwde spraakmodule, of wijs details aan met de ingebouwde laserpointer. Ook kunt u voorwerpen en objecten naar behoefte uitlichten of lagen verwijderen en weer toevoegen. U ziet het: deze online viewer brengt uw skp bestand werkelijk tot leven!

Een online viewer als geen ander

Lange tijd leek het vrijwel onmogelijk om een 3D viewer te ontwikkelen die online werkt, dus vanuit uw browser. Maar Xuver deed het, en nu is het tijd om deze ontzettend handige tool aan het publiek te tonen. Iedereen kan nu vanaf de eigen locatie een model bekijken. Zo bespaart u zowel tijd als geld, u hoeft immers niet meer persoonlijk langs bij klanten. U stuurt alle betrokken partijen simpelweg de link naar het model, waarna iedereen naar hartenlust door het ontwerp kan lopen. En letterlijk iedereen kan meteen met deze uiterst gebruiksvriendelijke viewer uit de voeten. Er is dus geen extra training vereist. 

Meer weten? 

Deze bijzondere online viewer is dé tool voor de toekomst. Wilt u na het lezen van dit artikel meer weten over deze handige tool en alle functies of het omzetproces van skp bestand naar 3D model? Dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij lichten graag alle verdere informatie aan u toe in een persoonlijk gesprek of demonstratie. 

Een viewer die samenwerkt met bim software

Voor al uw bim software één viewer: dat zou nou handig zijn. De viewer die ontwikkeld werd door Xuver kan het allemaal. Welke BIM-software u ook gebruikt. 

Voor iedere BIM software een passende conversie

Lange tijd leek het onmogelijk om een interactief 3D model te ontwikkelen zonder daarvoor eerst zware en soms kostbare software te moeten downloaden. Dat is met de viewer van Xuver verleden tijd. Deze viewer werkt namelijk vanuit uw eigen browser. En ook kunnen we met bijna iedere gangbare BIM software uit de voeten. Door middel van handige plugins of converters kunnen we ook het door u gebruikte  bestandsformaat gemakkelijk converteren in een prachtig, interactief 3D model. 

Welke BIM software kunnen we omzetten?

Wij hebben deze online viewer ontwikkeld met een enorm diverse groep gebruikers in het achterhoofd. Met dat uitgangspunt is het natuurlijk logisch dat we onze viewer zo toegankelijk mogelijk gemaakt hebben voor een brede groep aan bestandsformaten. Zo kunnen we o.a. uw .ifc, .skp en .rvt, bestanden moeiteloos converteren middels onze gratis plugins of converters voor deze programma’s. Download simpelweg de juiste plugin via onze website (dit is gratis) en zet uw schets met uiterst gemak om in een Xuver (.xr) bestand. Dit bestand kun je vervolgens gebruiken om te uploaden in ons Backend System. Na deze stap maken we een prachtige visualisatie die binnen enkele momenten al te bekijken is in uw eigen browser. 

Voordelen van de online viewer

En dat brengt enorm veel voordelen met zich mee. Als professional weet u vast wel dat het lastig kan zijn om een technische schets uit te leggen aan andere betrokkenen. Niet iedereen heeft immers de benodigde technische know-how om een model te ontcijferen. Dat kan anders, zo dachten wij. En met onze viewer kan iedereen het model vanaf de eigen locatie bekijken. Ook is het mogelijk om door het model heen te lopen met alle andere betrokkenen, terwijl u het model uitlegt aan de andere aanwezigen in het model. Ook kunt u details aanwijzen met de laserpointer en is er de mogelijkheid om lagen in het model te verwijderen en weer terug te brengen. Op deze manier krijgt iedereen heel snel een goed beeld van het te bouwen model. 

Meer weten? 

Wilt u graag meer weten over deze bijzondere viewer en of de BIM software die u gebruikt compatibel is met deze handige tool? Dan nodigen wij u uiteraard van harte uit om contact met ons op te nemen. Graag laten wij dan persoonlijk aan u zien wat deze online viewer allemaal kan. 

Een sketchup viewer die volledig online werkt

Bent u op zoek naar een Sketchup viewer? Dan heeft Xuver de oplossing voor u. Met onze bijzondere viewer kunt u werkelijk alle kanten op. Bekijk al uw Sketchup bestanden met een ongeëvenaard gemak: deze bijzondere viewer werkt namelijk volledig vanuit de eigen browser!

Waarom deze Sketchup viewer?

Sketchup is met recht een veelgebruikt schetsprogramma waarmee in 3D kan worden getekend. Dit programma -evenals andere professionele schetsprogramma’s- wordt echter meestal gebruikt door professionals die daarvoor opgeleid zijn. Wilt u als professioneel architect uw ontwerp aan derde partijen laten zien, dan moeten er al gauw wat hordes genomen worden. Om te beginnen moeten andere betrokkenen het programma ook hebben, of naar uw kantoor komen om de schets te bezichtigen. Dat kan makkelijker, dachten wij bij Xuver.

Voordelen van de Sketchup viewer

Want met deze Sketchup viewer zijn die problemen nu verleden tijd. Deze viewer werkt namelijk vloeiend vanuit de eigen browser, hetgeen het veel gemakkelijker maakt om uw schetsen te bekijken. Nodig geïnteresseerden uit via een link, waarna iedereen het interactieve 3D model gewoon vanuit de eigen browser kan bekijken. Ook is ons 3D model interactief, dat wil zeggen dat iedere deelnemer met een persoonlijke avatar door het model kan lopen. Dichter bij een ‘echte’ bezichtiging komt het niet! Ook kan iedereen meteen met deze ontzettend eenvoudig te bedienen Sketchup viewer aan de slag, er is geen speciale training vereist.

De Sketchup viewer van de toekomst

Met onze online viewer, die dus ook als Sketchup viewer gebruikt kon worden, leverde Xuver een product af dat jarenlange ambities waarmaakt. Deze viewer biedt uitkomst voor ontzettend veel verschillende gebruikers. Van professional tot hobbytekenaar en van architect tot asset manager: allemaal kunnen ze een toepassing vinden voor deze uiterst veelzijdige viewer. Overleg met uw klant door middel van de ingebouwde spraakmodule en wijs punten van aandacht aan met de ingebouwde laser pointer. Ook kunt u objecten in het model uitlichten en lagen naar behoefte verwijderen of weer toevoegen. Dit alles maakt het ongeëvenaard gemakkelijk om uw ontwerp aan anderen te tonen, te bespreken en toe te lichten met alle betrokken partijen. Zelfs diegenen die niet zoveel technische kennis bezitten.

Gemakkelijk converteren met de Sketchup converter

Het gebruiksgemak van deze Sketchup viewer uit zich ook in de manier van converteren. Het is ongeëvenaard eenvoudig om uw Sketchup bestanden om te zetten in een prachtig 3D virtueel model. Download daarvoor simpelweg de Sketchup converter. Met deze gratis converter kunt u met uiterst gemak uw bestanden overzetten. Met het geconverteerde Xuver (.xr) bestand maakt u vervolgens binnen enkele ogenblikken een prachtig, interactief 3D-model.

Meer weten over de Sketchup viewer?

Wij bij Xuver zijn in ieder geval overtuigd van het praktisch nut van deze veelzijdige, interactieve en gebruiksvriendelijke online Sketchup viewer. Wilt u meer weten of een afspraak plannen voor een persoonlijke demonstratie van deze handige tool? Dat kan! Neem contact met ons op en wij horen graag van u.

Een interactieve Autocad viewer online

Op zoek naar een AutoCad viewer online? Xuver heeft de oplossing voor u. Met onze online viewer kunt u al uw AutoCad-tekeningen op prachtige wijze aan iedere betrokken partij laten zien. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om iedere betrokken partij uitstekend op de hoogte te brengen van het bouwproces.

Waarom deze AutoCad viewer online?

Met het veelgebruikte tekenprogramma AutoCad kunt u prachtige technische tekeningen maken. Echter vereist dit programma wel een hoop specialistische kennis en zware software. Het vereist vaak wat geduld om uw tekeningen op een voor uw klant -die wellicht niet die grote specialistische kennis bezit- overzichtelijke wijze te laten zien. Met onze viewer is dat verleden tijd. Want deze handige tool werkt gewoon vanuit de browser, waardoor u niet meer hoeft te reizen. Zowel u als uw klanten kunnen een ontwerp gewoon vanaf de eigen locatie en vanuit de eigen browser bekijken. Er is geen software voor nodig: u deelt simpelweg de link met de klant en iedereen met een laptop met internetverbinding kan het model in de AutoCad viewer online bekijken.

De vele mogelijkheden van de AutoCad viewer online

Om het proces van heldere uitleg aan de klant nóg gemakkelijker te maken, hebben wij een flink aantal interactieve functies toegevoegd. Loop met een persoonlijke avatar door het model, alleen of met uw klant(en). Dichter bij een ‘echte’ bezichtiging komt u niet! Het spreekt uiteraard voor zich dat het model vanuit alle mogelijke camerastandpunten te bekijken is. Ook kunt u live met de anderen in het model spreken door middel van de toegevoegde spraakmodule. Terwijl u het model uitvoerig bespreekt licht u objecten uit, of verwijdert u lagen, om die later weer toe te voegen. Met de laser pointer kunt u bovendien punten van aandacht aanwijzen. Zo wordt het model voor iedere partij die betrokken is bij het bouwproces op ongeëvenaard snelle wijze duidelijk.

Nog meer voordelen van deze AutoCad viewer online

Maar er zijn uiteraard nog een hele hoop andere voordelen van deze unieke viewer. Zo is het ontzettend makkelijk om uw AutoCad-bestanden te converteren naar een Xuver (.xr)-bestand, waarna hier in ons Backend System een prachtig, interactief 3D model van gemaakt kan worden. Dit proces gaat smooth omdat wij voor ieder tekenprogramma -dus ook voor AutoCad- een converter of plug-in hebben gemaakt. Download het juiste programmaatje en uw file wordt binnen no-time omgezet.

Twijfelt u nog?

Deze viewer brengt overzicht, ongeëvenaard gebruiksgemak en tijds- (en dus geld-) besparing naar uw werkomgeving. Voor zowel u als de klant worden alle aspecten en eventuele knelpunten snel duidelijk. Er is geen speciale training vereist om met deze viewer aan de slag te kunnen. Mocht u meer informatie willen over deze AutoCad viewer online, dan horen wij dat graag. Ons gedreven team staat klaar om u te woord te staan.

Een 3D viewer online die verwachtingen waarmaakt

Bent u op zoek naar een 3D viewer online? Misschien is de veelzijdige en interactieve viewer van Xuver wel een optie voor u. Met deze prachtige tool legt u zowel u als uw klanten op een geweldig interactieve manier uw ontwerpen voor. Bekijk alles met een frisse blik en vanuit ieder mogelijk standpunt.

Wat maakt onze 3D viewer online zo uniek?

Met het lanceren van deze bijzondere viewer bereikte Xuver iets wat lange tijd onmogelijk leek: het realiseren van een interactieve en veelzijdige viewer die werkt zonder het downloaden van zware of kostbare software. Sterker nog: onze viewer werkt gewoon vanuit de browser en is ontzettend makkelijk deelbaar. Door middel van een deelbare HTML-link nodigt u iedere betrokkene bij het project op eenvoudige wijze uit om het ontwerp te bekijken. Onze viewer is zo ontworpen dat iedereen er eenvoudig mee uit de voeten kan. Er is geen speciale software nodig om de viewer te gebruiken. En alles kan vanaf de eigen locatie.

Bespreek en bezichtig vanaf de eigen locatie

En met alles, bedoelen we ook écht alles. Iedere betrokken partij kan vanuit het gemak van zijn of haar eigen kantoor, woonkamer of waar-dan-ook het model bekijken. Bespreek het model door middel van de ingebouwde spraakmodule terwijl u met de andere aanwezigen in het model door het 3D model loopt. En daar begint het pas. Want u kunt ook punten van aandacht aanwijzen met de ingebouwde laserpointer. Of wat dacht u van het verwijderen en vervolgens weer toevoegen van lagen in het model. Zo worden de vele verschillende aspecten van een model op uitstekende wijze zichtbaar. U loopt door het model met een persoonlijke avatar, hetgeen het natuurlijke kijkproces nog eens extra vergroot.

Het gebruiksgemak van deze 3D viewer online

Als er één ding is waarin deze viewer uitblinkt, dan is dat wel gebruiksgemak. Iedereen kan met deze viewer uit de voeten. Maar ook het converteren van de door u gebruikte bestanden gaat razendsnel en uitermate gemakkelijk. Het enige dat u hoeft te doen is het downloaden van de juiste plug-in of converter, die uw 3D-bestanden in een handomdraai omzet naar een .xr (Xuver)-bestand. Dat bestand kan geüploadt worden in het Xuver Backend System, waarna er binnen enkele momenten al een prachtige visualisatie klaar is. Gefeliciteerd: u bent nu klaar om uw ontwerp te delen en uitvoerig te bespreken met alle geïnteresseerde partijen.

Voor wie is deze viewer?

Onze 3D viewer online is ontwikkelt met een enorm verschillende groep aan mensen in het achterhoofd. Zowel professionals als hobbyisten kunnen met deze veelzijdige viewer uit de voeten. Van architect tot asset manager tot hobby-tekenaar: iedereen die zich bezighoudt met ontwerp, bezichtiging of beheer kan wel een toepassing voor deze viewer vinden. Wilt u meer weten over deze bijzondere 3D viewer online? Dan kunt u ons natuurlijk ook altijd benaderen. Wij laten u graag aan de hand van voorbeelden zien wat er allemaal mogelijk is.

 

De Xuver viewer gebruiken als Autodesk Revit viewer

Bent u op zoek naar een Autodesk Revit viewer? Xuver heeft een unieke tool ontwikkeld waarmee u direct vanuit de browser al uw Revit-schetsen op weergaloze wijze kunt visualiseren. Lees er alles over in het artikel.

Een veelzijdige Autodesk Revit viewer

Door de Xuver viewer als Autodesk Revit viewer te gebruiken haalt u een handige tool binnen die door iedereen gebruikt kan worden. Autodesk Revit is natuurlijk een programma dat aardig wat specialisatie vereist. Niet iedereen kan hier zomaar mee uit de voeten. Door uw Revit-ontwerpen om te zetten naar een virtueel 3D-model wordt een ontwerp niet alleen voor u, maar ook voor de klant duidelijk. Andere geïnteresseerden hebben misschien niet het technische inzicht om een Revit-model te ontcijferen. Juist daarvoor hebben we deze bijzondere viewer ontwikkelt.

Interactief en gemakkelijk deelbaar

Want met deze bijzondere viewer bekijkt iedere deelnemer het model vanuit de eigen browser en vanaf de eigen locatie. Bovendien is het model gemakkelijk deelbaar, door middel van een beveiligde HTML-link. Iedereen kan op eigen initiatief door het ontwerp lopen. Verder zijn er een flink aantal functies toegevoegd die voor een hoge mate van interactiviteit zorgen. Bespreek het driedimensionale ontwerp in real-time met alle aanwezigen door de spraakmodule te gebruiken. Ook kunnen er objecten aangewezen en uitgelicht worden. Of wat dacht u van het verwijderen -en later weer toevoegen- van verschillende lagen in het ontwerp. Dit alles zorgt ervoor dat deze Autodesk Revit viewer uitblinkt in interactiviteit en gebruiksgemak. Vooral dat laatste is een belangrijk punt: letterlijk iedereen kan zonder extra training, direct met deze bijzondere viewer aan de slag.

Gemakkelijke en snelle conversie met de Revit plugin

En dan is er nog de gemakkelijke en snelle conversie die ervoor zorgt dat al uw Autodesk Revit-bestanden op snelle en eenvoudige wijze overgezet worden naar een prachtig, interactief 3D-model. Voor Revit hebben wij namelijk een gratis plugin ontwikkeld die dat mogelijk maakt. Deze plugin is te downloaden op onze website. Na het downloaden van de plugin volgt u de stappen en zet u uw Revit-bestand in no-time om in een Xuver (.xr)-bestand. hierna logt u simpelweg in in het Xuver Backend Platform, waar het 3D-model gemaakt wordt. Dit is al binnen enkele momenten te bekijken.

Laat ons u overtuigen

Wellicht bent u nu nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere viewer, die dus ook als uw interactieve Autodesk Revit viewer gebruikt kan worden. In dat geval horen wij graag van u. Neem contact met ons op en wij geven u graag een persoonlijke demonstratie van het gebruiksgemak en het nut van deze viewer voor u als professional. Hopelijk tot ziens!

Een eenvoudig te gebruiken 3D file viewer

Bent u op zoek naar een 3D file viewer? Xuver ontwikkelde een online viewer waarmee een enorme veelzijdigheid aan 3D bestanden omgezet kan worden naar een prachtig, interactief 3D model. En misschien wel het beste van dat alles? De viewer werkt gewoon vanuit de eigen browser.

Een 3D file viewer die vanuit de browser werkt

Met name dat is een bijzonderheid in de branche. Lange tijd was het onmogelijk om een gemakkelijk te gebruiken 3D viewer te creëren, die ook nog eens vanuit de browser werkt. Xuver deed het, en hoe! Met gepaste trots presenteren wij een viewer waarmee iedereen die betrokken is bij een project, zonder enige training aan de slag kan. De viewer is door iedereen te gebruiken en ontzettend gemakkelijk te delen. Door middel van een beveiligde HTML-link kan iedereen die deze link ontvangt, het 3D-model snel bekijken vanaf de eigen locatie.

Tijd- en kostenbesparend

Dat alles resulteert in een 3D file viewer die zowel tijd als kosten bespaart. Omdat iedere betrokken partij het 3D model vanaf de eigen locatie vanuit alle mogelijke hoeken kan bekijken, wordt een ontwerp voor iedereen snel tastbaar. Daarnaast kunt u als professional ook het voortouw nemen door het ontwerp met alle andere aanwezigen te bespreken met behulp van de ingebouwde spraakmodule. Ook bouwden we een laserpointer in. Hiermee kunt u alle aspecten in het bouwwerk aanwijzen. Dat alles zorgt ervoor dat een model op weergaloze wijze tot leven komt. Deze visualisatie bespaart veel tijd en zo worden er dus ook kosten bespaard. Ook mooi meegenomen: iedereen bekijkt het model vanaf de eigen locatie, en dus wordt er ook op reiskosten bespaard!

Converteer eenvoudig uw bestanden naar de 3D file viewer

Deze bijzondere viewer is nuttig voor enorm veel verschillende beroepsgroepen. Van professional tot hobbyist, van architect tot asset manager: iedereen moet deze 3D file viewer kunnen gebruiken. Zodoende zorgden wij er ook voor dat er voor een grote hoeveelheid 3D-bestanden een conversie-plugin naar de viewer beschikbaar is. Of u nu Revit, SketchUp, ArchiCad of IFC gebruikt: met de juiste plugin of converter kunnen uw 3D-schetsen razendsnel omgezet worden in een Xuver (.xr)-bestand. Dit kan vervolgens weer geüpload worden naar een prachtig, interactief 3D-model.

Meer weten? Dat kan.

Laat ons u overtuigen van deze 3D file viewer. Neem contact met ons op en ons jonge en ambitieuze team geeft u graag een demonstratie van de vele verschillende toepassingen en functionaliteiten. Wij horen graag van u!

 

De Xuver viewer is een ideale rvt viewer

Xuver is gespecialiseerd in revolutionaire visualisatietoepassingen. Met onze online viewer slaan we een volledig nieuwe weg in. Deze revolutionaire viewer kan vanuit de browser gebruikt worden en kan gemakkelijk als rvt viewer gebruikt worden. Zo komen al uw Revit schetsen op een prachtige manier tot leven.

Onze viewer in het kort

Lange tijd was het niet mogelijk om een model of schets te bekijken zonder eerst zware software te downloaden. Dit is nu verleden tijd. Met onze veelzijdige online viewer kunnen prachtige 3D modellen direct vanuit de browser bekeken worden. Ook kunnen er meerdere mensen tegelijk in het model, hetgeen al helemaal een uitkomst is. Voortaan hoeft niemand meer zijn plek te verlaten om een bouwbespreking bij te wonen, maar kan dit gewoon via de browser. De viewer is geschikt voor een grote groep van zowel professionals als opdrachtgevers.

Het gebruik van de viewer als rvt viewer

En met name deze branche is natuurlijk maar wat bekend met het tekenprogramma Autodesk Revit. Logisch dus dat we bij Xuver ook dit programma compatibel maakten met onze interactieve viewer. De viewer kan dus uiteraard als rvt viewer gebruikt worden. Hoe dat werkt? Middels onze gratis plugin voor Revit kan iedere schets direct geconverteerd worden. Vervolgens uploadt u het Xuver (.xr) bestand in het Xuver Backend Platform, waarna het omgezet wordt in een prachtige visualisatie. Na enkele momenten is de 3D-versie van het model te bekijken in de eigen browser.

De voordelen van de rvt viewer

Door onze viewer te gebruiken als uw eigen interactieve rvt viewer haalt u een ontzettend veelzijdige tool in huis. De viewer is door het grote gebruiksgemak door iedereen meteen te gebruiken. Er is dus geen extra training vereist. Ook is het driedimensionale model gemakkelijk deelbaar. Stuur de beveiligde link naar klanten, opdrachtgevers of andere betrokkenen en zij kunnen er meteen in. Loop met ze door het ontwerp. Bespreek alle aspecten via de spraakmodule en wijs objecten aan met de laserpointer. Ook kunnen er layers verwijderd of weer teruggebracht worden. Dit alles zorgt voor een ultieme kijkervaring die op de eerste plaats verduidelijkt, maar ook een blijvende indruk op uw klanten achterlaat.

Nieuwsgierig geworden?

En dat is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden die deze rvt viewer biedt. Wilt u graag meer weten? Dan staan wij bij Xuver voor u klaar. Ons gedreven team geeft u graag een demonstratie die alle aspecten en functionaliteiten van deze viewer uitvoerig belicht. Neem contact met ons op en wij beantwoorden met veel plezier al uw verdere vragen.

 

Onze in-browser viewer is geschikt als skp viewer

Bent u op zoek naar een skp viewer die al uw sketchup projecten op weergaloze wijze visualiseert? Dan heeft Xuver voor u de oplossing. Want de viewer die wij maakten zorgt voor een ongekende kijkervaring. Ook is deze viewer ontzettend gebruiksvriendelijk. In het artikel vertellen wij u alles over deze veelzijdige viewer.

Innovatie in visualisatie

Bij Xuver willen we altijd zo innovatief mogelijk bezig zijn. Voorheen was het lange tijd onmogelijk om een 3D-model te bekijken zonder eerst zware software daarvoor te moeten downloaden. Met onze viewer is dat nu verleden tijd. Deze viewer werkt namelijk direct vanuit de eigen browser, waardoor het ontzettend makkelijk wordt om een ontwerp te bekijken en snel te delen met opdrachtgevers, klanten of andere betrokkenen bij het project. Uw Sketchup bestanden worden bovendien binnen no-time omgezet.

Het omzetten van uw .skp bestand met de gratis converter

Maar hoe gaat dat omzetten dan in zijn werk? Dit doen we onze speciaal voor het doel ontwikkelde sketchup converter. Deze handige converter is gratis te downloaden op de Xuver website. Na het downloaden van de converter kunt u .skp bestanden uploaden. U selecteert uw ontwerp en volgt u de stappen in het programma. Vervolgens logt u in op het Xuver Backend platform, waar u het omgezette Xuver (.xr)-bestand uploadt. Nu wordt dit bestand omgezet in een prachtige driedimensionale visualisatie.

De voordelen van onze skp viewer

En aan die visualisatie kleven veel voordelen. Met onze viewer, die dus ook als skp viewer gebruikt kan worden, kunt u werkelijk alle kanten op. Een virtueel driedimensionaal model van Xuver is alsof u daadwerkelijk door een gebouw heenloopt. Met behulp van een persoonlijke avatar wordt deze ervaring levensecht. Maak gebruik van de vele verschillende cameraperspectieven en zorg er zo voor dat iedereen nog eens een extra goed beeld krijgt van het model. Verder kunt u de laserpointer gebruiken om objecten aan te wijzen of kunt u objecten uitlichten. Bespreek het project live via de ingebouwde spraakmodule.

Iedereen vanaf de eigen locatie

En misschien wel het mooiste van dit alles? Iedereen die betrokken is bij het project kan in de skp viewer het model bekijken vanaf de eigen locatie en gewoon vanuit de eigen browser. Er is geen extra training nodig om gebruik te maken van de viewer. Deel simpelweg de link met de andere betrokkenen en iedereen kan binnen no-time door het model lopen. Bezichtigen, beheren en bespreken van Sketchup-modellen was nog nooit zo gemakkelijk!

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over deze bijzondere viewer? Dat kan. U kunt contact met ons opnemen en wij leiden u graag rond in ons uitgebreide portfolio of geven desgewenst een demonstratie van deze bijzonder skp viewer. Wij horen graag van u!

 

Een online viewer voor al uw BIM-modellen

Lange tijd leek het onmogelijk om een online viewer te ontwikkelen die volledig werkt zonder zware software te hoeven downloaden. Xuver deed het. Wij ontwikkelden een multi-user online viewer die voor alle BIM-modellen gebruikt kan worden. Lees meer over deze handige viewer.

Waarom deze online viewer?

Xuver ontwikkelde deze veelzijdige tool voor een grote groep professionals in het achterhoofd. Want wij leven nu eenmaal in een steeds meer visueel georiënteerde wereld. Klanten en opdrachtgevers willen graag een snel en accuraat beeld van het eindresultaat zien. Bovendien speelt een groot deel van ons leven zich inmiddels online af. Neem de architect die zijn ontwerp wil laten zien aan opdrachtgevers of andere geïnteresseerde partijen: dit kan voortaan gewoon vanaf de eigen locatie en vanuit de eigen browser. Evenals de asset manager die een goed beeld wil hebben van zijn assets en daar meteen alle benodigde data bij wil halen. Dit is slechts een kleine greep uit de vele toepassingen van deze viewer. Eigenlijk iedereen die zich bezighoudt met ontwerp, onderhoud en bezichtiging heeft baat bij deze handige tool.

Een online viewer die de kijker onderdompelt

Bij Xuver zijn we gespecialiseerd in de nieuwste vormen van visualisatie. Wij willen deze techniek bovendien zo innovatief, interactief en gebruiksvriendelijk mogelijk toepassen. Met onze online viewer durven wij wel te stellen dat we dit voor elkaar gekregen hebben. De viewer biedt een geheel nieuwe kijkervaring, die bovendien door iedereen direct benut kan worden. Iedereen kan meteen met de gebruiksvriendelijke viewer uit de voeten. Het model is bovendien makkelijk deelbaar middels de beveiligde link, waarmee iedere gebruiker zo door het model kan lopen met een persoonlijke avatar.

Interactiviteit en mogelijkheden

En daar houdt de interactiviteit die deze online viewer biedt niet op. Want de gebruiker kan als het ware door het model heen lopen, terwijl alles uitvoerig besproken wordt, door middel van de spraakmodule, met de andere gebruikers in het model. Mocht het nog niet geheel duidelijk zijn waar de bespreking precies over gaat, dan zijn er verschillend tools beschikbaar om te verduidelijken. Zo is daar de laserpointer, waarmee je alles aanwijst. Of verwijder lagen, die vervolgens weer toegevoegd worden. Zo krijgt iedereen een goed beeld van het totaal. Andere functies zijn onder anderen verschillende camerastandpunten of het selecteren en uitlichten van bepaalde objecten. Dit alles zorgt voor een ongekende kijkervaring.

Wilt u meer weten?

Meer weten over deze bijzondere online viewer, zijn gebruiksgemak en de interactiviteit? Dat kan. Neem contact met ons op en wij geven u met alle plezier een demonstratie.

CONTACT

Heeft u vragen? Wilt u een offerte aanvragen of meer uitleg?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.