Bent u op zoek naar een Autodesk Revit viewer? Xuver heeft een unieke tool ontwikkeld waarmee u direct vanuit de browser al uw Revit-schetsen op weergaloze wijze kunt visualiseren. Lees er alles over in het artikel.

Een veelzijdige Autodesk Revit viewer

Door de Xuver viewer als Autodesk Revit viewer te gebruiken haalt u een handige tool binnen die door iedereen gebruikt kan worden. Autodesk Revit is natuurlijk een programma dat aardig wat specialisatie vereist. Niet iedereen kan hier zomaar mee uit de voeten. Door uw Revit-ontwerpen om te zetten naar een virtueel 3D-model wordt een ontwerp niet alleen voor u, maar ook voor de klant duidelijk. Andere geïnteresseerden hebben misschien niet het technische inzicht om een Revit-model te ontcijferen. Juist daarvoor hebben we deze bijzondere viewer ontwikkeld.

Interactief en gemakkelijk deelbaar

Want met deze bijzondere viewer bekijkt iedere deelnemer het model vanuit de eigen browser en vanaf de eigen locatie. Bovendien is het model gemakkelijk deelbaar, door middel van een beveiligde HTML-link. Iedereen kan op eigen initiatief door het ontwerp lopen. Verder zijn er een flink aantal functies toegevoegd die voor een hoge mate van interactiviteit zorgen. Bespreek het driedimensionale ontwerp in real-time met alle aanwezigen door de spraakmodule te gebruiken. Ook kunnen er objecten aangewezen en uitgelicht worden. Of wat dacht u van het verwijderen -en later weer toevoegen- van verschillende lagen in het ontwerp. Dit alles zorgt ervoor dat deze Autodesk Revit viewer uitblinkt in interactiviteit en gebruiksgemak. Vooral dat laatste is een belangrijk punt: letterlijk iedereen kan zonder extra training, direct met deze bijzondere viewer aan de slag.

Gemakkelijke en snelle conversie met de Revit plugin

En dan is er nog de gemakkelijke en snelle conversie die ervoor zorgt dat al uw Autodesk Revit-bestanden op snelle en eenvoudige wijze overgezet worden naar een prachtig, interactief 3D-model. Voor Revit hebben wij namelijk een gratis plugin ontwikkeld die dat mogelijk maakt. Deze plugin is te downloaden op onze website. Na het downloaden van de plugin volgt u de stappen en zet u uw Revit-bestand in no-time om in een Xuver (.xr)-bestand. hierna logt u simpelweg in in het Xuver Backend Platform, waar het 3D-model gemaakt wordt. Dit is al binnen enkele momenten te bekijken.

Laat ons u overtuigen

Wellicht bent u nu nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere viewer, die dus ook als uw interactieve Autodesk Revit viewer gebruikt kan worden. In dat geval horen wij graag van u. Neem contact met ons op en wij geven u graag een persoonlijke demonstratie van het gebruiksgemak en het nut van deze viewer voor u als professional. Hopelijk tot ziens!