Xuver is gespecialiseerd in revolutionaire visualisatietoepassingen. Met onze online viewer slaan we een volledig nieuwe weg in. Deze revolutionaire viewer kan vanuit de browser gebruikt worden en kan gemakkelijk als rvt viewer gebruikt worden. Zo komen al uw Revit schetsen op een prachtige manier tot leven.

Onze viewer in het kort

Lange tijd was het niet mogelijk om een model of schets te bekijken zonder eerst zware software te downloaden. Dit is nu verleden tijd. Met onze veelzijdige online viewer kunnen prachtige 3D modellen direct vanuit de browser bekeken worden. Ook kunnen er meerdere mensen tegelijk in het model, hetgeen al helemaal een uitkomst is. Voortaan hoeft niemand meer zijn plek te verlaten om een bouwbespreking bij te wonen, maar kan dit gewoon via de browser. De viewer is geschikt voor een grote groep van zowel professionals als opdrachtgevers.

Het gebruik van de viewer als rvt viewer

En met name deze branche is natuurlijk maar wat bekend met het tekenprogramma Autodesk Revit. Logisch dus dat we bij Xuver ook dit programma compatibel maakten met onze interactieve viewer. De viewer kan dus uiteraard als rvt viewer gebruikt worden. Hoe dat werkt? Middels onze gratis plugin voor Revit kan iedere schets direct geconverteerd worden. Vervolgens uploadt u het Xuver (.xr) bestand in het Xuver Backend Platform, waarna het omgezet wordt in een prachtige visualisatie. Na enkele momenten is de 3D-versie van het model te bekijken in de eigen browser.

De voordelen van de rvt viewer

Door onze viewer te gebruiken als uw eigen interactieve rvt viewer haalt u een ontzettend veelzijdige tool in huis. De viewer is door het grote gebruiksgemak door iedereen meteen te gebruiken. Er is dus geen extra training vereist. Ook is het driedimensionale model gemakkelijk deelbaar. Stuur de beveiligde link naar klanten, opdrachtgevers of andere betrokkenen en zij kunnen er meteen in. Loop met ze door het ontwerp. Bespreek alle aspecten via de spraakmodule en wijs objecten aan met de laserpointer. Ook kunnen er layers verwijderd of weer teruggebracht worden. Dit alles zorgt voor een ultieme kijkervaring die op de eerste plaats verduidelijkt, maar ook een blijvende indruk op uw klanten achterlaat.

Nieuwsgierig geworden?

En dat is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden die deze rvt viewer biedt. Wilt u graag meer weten? Dan staan wij bij Xuver voor u klaar. Ons gedreven team geeft u graag een demonstratie die alle aspecten en functionaliteiten van deze viewer uitvoerig belicht. Neem contact met ons op en wij beantwoorden met veel plezier al uw verdere vragen.