Dit kun je
met XUVER

Ons leven speelt zich steeds meer af op Internet met digitale plekken, diensten en apps. XUVER is de voordeur waardoor jouw digitale wereld gemakkelijk toegankelijk is met behoud van een persoonlijke beleving. Creëer jouw virtuele ruimte voor digitale communicatie en spontane ontmoetingen.

Dit kun je
met XUVER

Ons leven speelt zich steeds meer af op Internet met digitale plekken, diensten en apps. XUVER is de voordeur waardoor jouw digitale wereld gemakkelijk toegankelijk is met behoud van een persoonlijke beleving. Creëer jouw virtuele ruimte voor digitale communicatie en spontane ontmoetingen.

Virtuele vergaderingen

Ontmoet mensen die je kent of juist niet kent als avatar. Schakel snel tussen chat, audio en zelfs video. Ben je met meer mensen? Dan maak je ook nog eenvoudig subgroepen of één-op-één gesprekken aan.

Virtuele Events

Organiseer een online evenement in XUVER voor een geweldige ervaring. Maak de spontane ontmoetingen en interactie mogelijk waarvoor mensen naar een evenement komen. Met XUVER kom je gewoon plotseling iemand anders tegen en maak je een praatje, gewoon omdat het leuk is of om te netwerken.

Community Engagement

Geef jouw community een plek! Een plek voor presentaties, Een plek om ideeën te delen, een plek om informatie te vinden, een plek voor ontmoetingen met community leden of gewoon een plek waar je graag komt.

Virtuele Showroom

Zet je showroom online, personaliseer de avatars en zorg voor een unieke ervaring voor jouw klanten! Toon en verkoop uw product met een persoonlijke beleving vanuit een virtuele showroom!

Virtuele Winkel

60% van een customer journey is al voorbij voordat iemand contact opneemt. Help klanten met een virtueel verkoopteam in uw winkel! Maak een switch, van opvolgen naar dienst verlenen door bezoekers van online omgevingen direct te woord te staan in plaat van achteraf.

Virtuele Wachtkamer

De tijd van wachten tot het begin van online vergaderingen of virtuele evenementen is voorbij. Meestal werken bezoekers gewoon door en zijn ze net te laat voor de start van de meeting, zonde toch? Een wachtkamer is bij uitstek een plek voor een praatje. Knoop eens een gesprek aan met de andere mensen in de ruimte terwijl u wacht, waar zou u het over hebben?

Sponsoring

Geef sponsoren unieke exposure! Sponsors zijn altijd op zoek naar manieren om hun producten en diensten te promoten. Elk jpeg-bestand is zichtbaar in XUVER, waardoor het ideaal is voor advertenties, banieren of andere toepassingen om jouw logo onder de aandacht te brengen. De combinatie met tags is een unieke voordeur naar de website van uw partner of ontmoet u de verkoopmedewerkers in hun virtuele ruimte?

Virtueel kantoor

Is jouw kantoor het visitekaartje van je bedrijf? Wat als het kantoor ook virtueel toegankelijk is? En de medewerkers ook digitaal aanspreekbaar? Maak contact met collega’s voor wat sociale interacties of bedien uw klanten in uw virtuele kantoor!

Virtuele Assistent

Kan iemand mij alsjeblieft helpen?! Bedien uw websitebezoekers door eenvoudig vragen persoonlijk te beantwoorden terwijl ze zich voordoen.

Virtuele Bijeenkomst

Maak een virtueel clubhuis waar iedereen samen kan komen voor een wedstrijd, vergadering of speciale gelegenheid. Sociale interactie kan ook uitstekend in een virtuele omgeving.

Laadgeneratie

Ben je het zat om nee te horen na het downloaden van een whitepaper? Laat mensen het downloaden in een virtuele ruimte en laat uw binnendienst met deze mensen praten voordat ze downloaden in plaats van achteraf.

Omdat het leuk is

Na meer dan 10.000 klanten te hebben bediend, weten we dat mensen dol zijn op XUVER, ook al is het alleen maar om voor de lol rond te lopen, camera’s te zien rennen. Van een wave to virtueel stadion of doolhof. De mogelijkheden zijn eindeloos maar vooral leuk!

Gratis Proefversie

Beleef een virtuele locatie, geef een presentatie of kom samen met een groep en maak een praatje. Registreer een free trial en probeer gratis een meeting in een virtuele omgeving.

Wat klanten over ons zeggen

Rick SmetsOprichter Rick Smets Architect

Met XUVER zie je dat klanten veel sneller écht begrijpen wat je bedoelt doordat je samen door een model loopt.

Nick MatulessyOprichter Architect Direct

XUVER helpt ons om sneller tot een definitief ontwerp te komen. Sinds we XUVER gebruiken, besparen we gemiddeld zo'n 30% op tijd, per project.

Gavin CrumpOprichter Aussie BIM Guru

I highly recommend Xuver for any BIM professional looking to get the most out of their BIM model from a communication perspective

Alex RamsdenOprichter Collabed Construction

What sets Xuver apart is the ability for both the Architect and the client to enter the 3D model as an avatar, walk around their design and discuss thoughts and opinions live whilst viewing their design.

Wil je de hele klantcase lezen? Klik hier

Klanten
10000
Landen
170
XUVER wereldwijd

Met ruim 10.000 gebruikers over de hele wereld is XUVER dé oplossing voor virtuele meetings, virtuele events, online clubhuizen of gewoon voor de lol!