Bent u op zoek naar een 3D viewer online? Misschien is de veelzijdige en interactieve viewer van Xuver wel een optie voor u. Met deze prachtige tool legt u zowel u als uw klanten op een geweldig interactieve manier uw ontwerpen voor. Bekijk alles met een frisse blik en vanuit ieder mogelijk standpunt.

Wat maakt onze 3D viewer online zo uniek?

Met het lanceren van deze bijzondere viewer bereikte Xuver iets wat lange tijd onmogelijk leek: het realiseren van een interactieve en veelzijdige viewer die werkt zonder het downloaden van zware of kostbare software. Sterker nog: onze viewer werkt gewoon vanuit de browser en is ontzettend makkelijk deelbaar. Door middel van een deelbare HTML-link nodigt u iedere betrokkene bij het project op eenvoudige wijze uit om het ontwerp te bekijken. Onze viewer is zo ontworpen dat iedereen er eenvoudig mee uit de voeten kan. Er is geen speciale software nodig om de viewer te gebruiken. En alles kan vanaf de eigen locatie.

Bespreek en bezichtig vanaf de eigen locatie

En met alles, bedoelen we ook écht alles. Iedere betrokken partij kan vanuit het gemak van zijn of haar eigen kantoor, woonkamer of waar-dan-ook het model bekijken. Bespreek het model door middel van de ingebouwde spraakmodule terwijl u met de andere aanwezigen in het model door het 3D model loopt. En daar begint het pas. Want u kunt ook punten van aandacht aanwijzen met de ingebouwde laserpointer. Of wat dacht u van het verwijderen en vervolgens weer toevoegen van lagen in het model. Zo worden de vele verschillende aspecten van een model op uitstekende wijze zichtbaar. U loopt door het model met een persoonlijke avatar, hetgeen het natuurlijke kijkproces nog eens extra vergroot.

Het gebruiksgemak van deze 3D viewer online

Als er één ding is waarin deze viewer uitblinkt, dan is dat wel gebruiksgemak. Iedereen kan met deze viewer uit de voeten. Maar ook het converteren van de door u gebruikte bestanden gaat razendsnel en uitermate gemakkelijk. Het enige dat u hoeft te doen is het downloaden van de juiste plug-in of converter, die uw 3D-bestanden in een handomdraai omzet naar een .xr (Xuver)-bestand. Dat bestand kan geüploadt worden in het Xuver Backend System, waarna er binnen enkele momenten al een prachtige visualisatie klaar is. Gefeliciteerd: u bent nu klaar om uw ontwerp te delen en uitvoerig te bespreken met alle geïnteresseerde partijen.

Voor wie is deze viewer?

Onze 3D viewer online is ontwikkelt met een enorm verschillende groep aan mensen in het achterhoofd. Zowel professionals als hobbyisten kunnen met deze veelzijdige viewer uit de voeten. Van architect tot asset manager tot hobby-tekenaar: iedereen die zich bezighoudt met ontwerp, bezichtiging of beheer kan wel een toepassing voor deze viewer vinden. Wilt u meer weten over deze bijzondere 3D viewer online? Dan kunt u ons natuurlijk ook altijd benaderen. Wij laten u graag aan de hand van voorbeelden zien wat er allemaal mogelijk is.