Bent u op zoek naar een Autodesk online viewer? Xuver heeft de oplossing voor u. Het schetsprogramma Autodesk Revit wordt door veel verschillende ontwerpers en architecten gebruikt voor het maken van schetsen. Logischerwijs heeft Xuver ook een manier gevonden om al uw Revit-schetsen om te zetten naar onze online viewer, die ook als Autodesk online viewer gebruikt kan worden.

Over onze Autodesk online viewer

Maar wat is dat nou precies, die online viewer van Xuver? Lange tijd leek het onmogelijk om een interactief 3D-model te maken dat vanuit de browser werkt. Maar Xuver deed het. Met onze veelzijdige online viewer kan er met het uiterste gemak een model gemaakt worden van een grote hoeveelheid aan bestandsformaten. Waaronder dus Autodesk Revit. Zodoende kan deze viewer perfect gebruikt worden als uw persoonlijk Autodesk online viewer. Bekijk uw modellen gewoon vanuit de browser.

Voordelen van de Autodesk online viewer

Maar dat is slechts het begin van de vele voordelen die deze veelzijdige viewer voor u kan bieden. Door deze viewer te gebruiken als Autodesk online viewer gaat er een geheel nieuwe wereld voor u als professional open. Het is niet langer nodig om uw klant of opdrachtgever een bouwtekening of een schets te laten zien. Met de Autodesk online viewer loopt u samen met de andere betrokkenen of geïnteresseerde partijen door het model, waarbij u live met elkaar overlegt door middel van de ingebouwde spraakmodule. Inderdaad ja, dat kan allemaal vanaf de eigen locatie. Het enige dat u hoeft te doen is een beveiligde HTML-link delen, waarna iedere ontvanger het model in kan.

Nog meer features in de viewer

En dan zijn er nog een hoop andere ontzettend handige features die deze viewer een uitstekende tool voor u als professional maken. Loop met uw klanten door het gebouw en bekijk het vanuit alle mogelijke hoeken. Wijs objecten aan met de laserpointer of licht ze uit. Verwijder lagen in het model en breng deze gemakkelijk weer terug. Door al deze -en meer- functionaliteiten wordt het kinderlijk eenvoudig om een model uit te leggen aan iedereen die er betrokken bij is. Het is voor derde partijen ook niet langer nodig om een grote technische kennis te bezitten. Door letterlijk door het 3D-model te lopen ziet men het voor zich zoals het uiteindelijk gaat worden. Hierdoor is het voor iedereen makkelijk om te zien wat een model gaat worden. Een Revit-bestand is bovendien binnen enkele momenten omgezet naar een prachtig, interactief 3D model.

Waarom kiest u voor deze viewer?

Wanneer u voor deze viewer kiest, dan kiest u voor ultiem gebruiksgemak. Lever een extra service aan uw klant door deze online belevenis, en gun uzelf de luxe van het bijsturen en bespreken van een project vanaf uw eigen locatie. Bespaar  tijd, reiskosten en plaats uzelf als professional of bedrijf volledig in het ‘nu’. In een tijd waarin het visuele aspect steeds belangrijker wordt, is deze Autodesk online viewer de ideale tool. Wilt u graag meer weten? Bekijk dan ook eens onze faq. Ook nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen en graag lichten wij alle voordelen nog eens persoonlijk aan u uit.