Bent u op zoek naar een 3D file viewer? Xuver ontwikkelde een online viewer waarmee een enorme veelzijdigheid aan 3D bestanden omgezet kan worden naar een prachtig, interactief 3D model. En misschien wel het beste van dat alles? De viewer werkt gewoon vanuit de eigen browser.

Een 3D file viewer die vanuit de browser werkt

Met name dat is een bijzonderheid in de branche. Lange tijd was het onmogelijk om een gemakkelijk te gebruiken 3D viewer te creëren, die ook nog eens vanuit de browser werkt. Xuver deed het, en hoe! Met gepaste trots presenteren wij een viewer waarmee iedereen die betrokken is bij een project, zonder enige training aan de slag kan. De viewer is door iedereen te gebruiken en ontzettend gemakkelijk te delen. Door middel van een beveiligde HTML-link kan iedereen die deze link ontvangt, het 3D-model snel bekijken vanaf de eigen locatie.

Tijd- en kostenbesparend

Dat alles resulteert in een 3D file viewer die zowel tijd als kosten bespaart. Omdat iedere betrokken partij het 3D model vanaf de eigen locatie vanuit alle mogelijke hoeken kan bekijken, wordt een ontwerp voor iedereen snel tastbaar. Daarnaast kunt u als professional ook het voortouw nemen door het ontwerp met alle andere aanwezigen te bespreken met behulp van de ingebouwde spraakmodule. Ook bouwden we een laserpointer in. Hiermee kunt u alle aspecten in het bouwwerk aanwijzen. Dat alles zorgt ervoor dat een model op weergaloze wijze tot leven komt. Deze visualisatie bespaart veel tijd en zo worden er dus ook kosten bespaard. Ook mooi meegenomen: iedereen bekijkt het model vanaf de eigen locatie, en dus wordt er ook op reiskosten bespaard!

Converteer eenvoudig uw bestanden naar de 3D file viewer

Deze bijzondere viewer is nuttig voor enorm veel verschillende beroepsgroepen. Van professional tot hobbyist, van architect tot asset manager: iedereen moet deze 3D file viewer kunnen gebruiken. Zodoende zorgden wij er ook voor dat er voor een grote hoeveelheid 3D-bestanden een conversie-plugin naar de viewer beschikbaar is. Of u nu Revit, SketchUp, ArchiCad of IFC gebruikt: met de juiste plugin of converter kunnen uw 3D-schetsen razendsnel omgezet worden in een Xuver (.xr)-bestand. Dit kan vervolgens weer geüpload worden naar een prachtig, interactief 3D-model.

Meer weten? Dat kan.

Laat ons u overtuigen van deze 3D file viewer. Neem contact met ons op en ons jonge en ambitieuze team geeft u graag een demonstratie van de vele verschillende toepassingen en functionaliteiten. Wij horen graag van u!