Bent u op zoek naar een free 3D viewer? Dan bent u bij Xuver aan het goede adres. Wij ontwikkelden een viewer die gemakkelijk te gebruiken is en geheel vanuit de browser werkt. Voor een testperiode van twee weken is het een free 3D viewer, geheel gratis dus. Klik op de knop hieronder om deze unieke tool uit te proberen.

Meer dan een free 3D viewer

Maar deze online viewer is meer dan een free 3D viewer. Het is een uniek hulpmiddel. Lange tijd was het namelijk onmogelijk om een viewer te creëren die vanuit de browser werkte. Dus zonder eerst kostbare en zware software te downloaden om uw ontwerpen aan anderen te laten zien. Met deze online viewer wordt het kinderlijk eenvoudig om al uw 3D modellen te delen. Overtuig uzelf, en test gedurende twee weken de free 3D viewer van Xuver!

Een interactieve online viewer

Maar er zitten meer voordelen aan het gebruik van deze handige tool. U kunt voortaan een ontwerp of model bezichtigen zonder dat u daarvoor uw eigen locatie hoeft te verlaten. Ook de andere geïnteresseerden kunt u simpelweg uitnodigen door ze de beveiligde HTML-link te sturen. Vervolgens kan iedereen vanuit de eigen browser in het model en kan het door middel van de ingebouwde spraakmodule besproken worden. U kunt ook details aanwijzen met de ingebouwde laser pointer. Dichter dan bij een real-life bezichtiging komt u niet! Daarnaast kan iedereen zonder benodigde extra training meteen gebruik maken van de tool.

Claim uw free online viewer

Deze bijzondere online viewer kunt u nu gratis uittesten voor een periode van twee weken. Zo kunt u voor uzelf bekijken hoe deze handige tool voor u kan werken. Interactiviteit en gebruiksgemak staan bij Xuver voorop. Registreer via de website en test de free 3D viewer twee weken uit.

Meer weten

Wilt u meer weten over deze free 3D viewer? Dan horen wij uiteraard graag van u. Neem contact op met ons voor een persoonlijke demonstratie. Ons gedreven team van programmeurs heeft jarenlang keihard gewerkt om dit unieke product in de markt te zetten. Laat u verbazen door een 3D kijkervaring die lange tijd niet mogelijk was via de browser. Wij horen graag van u.