Om jouw klanten goed op de hoogte te houden van je voortgang in het modelleerproces is een efficiënte werkwijze een must. Vaak dien je veel tijd (en dus: geld) te investeren om iedereen goed op de hoogte te houden en is het nodig om gebruik te maken van 3D visualisatie. Zo zorg je ervoor dat jouw klant een beeld krijgt van de voortgang van het project. Het nadeel daarvan is dat dit vaak veel tijd kost. Kan het ook op een andere manier?

Jazeker, dat is mogelijk.

Met Xuver bespaar je  zowel geld als tijd, terwijl jouw klanten goed op de hoogte gehouden worden. Xuver is ‘s werelds eerste in-browser visualisatie platform waarmee je jouw modellen in een handomdraai omzet in een interactieve 3D-ervaring. Bovendien werkt alles volledig in de browser, wat betekent dat iedereen simpelweg vanaf de eigen locatie inlogt en jij veel minder hoeft te reizen. Zo bespaar je kostbare tijd en reiskosten, terwijl je hoge communicatiestandaard gewaarborgd blijft. 

Loop door een 3D visualisatie van jouw ontwerp, samen met de klant
Voor meer video’s, bekijk ons YouTube-kanaal

[ut_button color=”orange” target=”_self” link=”https://app.xuver.com/trial” size=”small” shape=”round” title=”Start uw Gratis Trial” ]Start uw Gratis Trial [/ut_button]

Een nieuwe aanpak in 3D visualisatie

Xuver zorgt voor een nieuwe, frisse aanpak op het gebied van 3D visualisatie. Door jouw klanten uit te nodigen in je ontwerp, krijgt de klant snel een goed beeld bij de toekomstige woning. Met name voor de klant die geen ervaring heeft met technische 3D tekeningen is dit een uitkomst om een ontwerp in hun hoofd te visualiseren. Inderdaad: een 3D visualisatie alsof het al gebouwd is. 

[ut_button color=”orange” target=”_self” link=”https://app.xuver.com/trial” size=”small” shape=”round” title=”Start uw Gratis Trial” ]Start uw Gratis Trial [/ut_button]

Wat zijn nog meer voordelen van Xuver?

  • Xuver kan gebruikt worden in elke fase van het modelleerproces. Van een model in de beginfase dat de hoofdlijnen laat zien, tot een volledig gedetailleerde en gemeubileerde versie van een toekomstige woning, luxe jacht of vakantiehuis. 
  • Iedereen kan het ontwerp ontdekken met een eigen 3D figuur, de avatar. Deze avatar zorgt ervoor dat men een goed gevoel voor afmetingen krijgt. Door de avatar door de verschillende ruimtes te navigeren, wordt het gehele model beter te begrijpen en krijgt men zo een compleet beeld dat in de buurt komt van een ‘echte’ bezichtiging. 
  • Interactiviteit is uitermate belangrijk om een goed beeld te schetsen van het 3D-ontwerp. In Xuver zijn een aantal functies opgenomen waarmee iedereen gemakkelijk op de hoogte gebracht kan worden. Zo is er -onder anderen- een spraakmodule waarmee je live kunt communiceren en een laser pointer waarmee onderdelen in het ontwerp aangewezen kunnen worden. 
  • Iedereen kan meteen uit de voeten met Xuver. Na een snelle convert van jouw 3D ontwerp in een Xuver (.xr)-bestand, is het tijd om klanten uit te nodigen. Xuver kan uit de voeten met bronbestanden van SketchUp, Revit, ArchiCAD of IFC en de viewer is zo ontworpen dat iedere klant hem zonder extra training kan gebruiken. 

Begin vandaag nog!

Na een snelle aanmelding kun jij vandaag nog je eerste klanten uitnodigen in jouw 3D model. Organiseer een 3D-bezichtiging en neem je klant mee op een rondleiding door hun toekomstige huis, droomjacht of over de binnenplaats van het appartementencomplex waar zij in de nabije toekomst zullen intrekken. Met Xuver creëer je een 3D ervaring die iedereen bij zal blijven. Immers: een geïnformeerde klant is een tevreden klant!