Op zoek naar een AutoCad viewer online? Xuver heeft de oplossing voor u. Met onze online viewer kunt u al uw AutoCad-tekeningen op prachtige wijze aan iedere betrokken partij laten zien. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om iedere betrokken partij uitstekend op de hoogte te brengen van het bouwproces.

Waarom deze AutoCad viewer online?

Met het veelgebruikte tekenprogramma AutoCad kunt u prachtige technische tekeningen maken. Echter vereist dit programma wel een hoop specialistische kennis en zware software. Het vereist vaak wat geduld om uw tekeningen op een voor uw klant -die wellicht niet die grote specialistische kennis bezit- overzichtelijke wijze te laten zien. Met onze viewer is dat verleden tijd. Want deze handige tool werkt gewoon vanuit de browser, waardoor u niet meer hoeft te reizen. Zowel u als uw klanten kunnen een ontwerp gewoon vanaf de eigen locatie en vanuit de eigen browser bekijken. Er is geen software voor nodig: u deelt simpelweg de link met de klant en iedereen met een laptop met internetverbinding kan het model in de AutoCad viewer online bekijken.

De vele mogelijkheden van de AutoCad viewer online

Om het proces van heldere uitleg aan de klant nóg gemakkelijker te maken, hebben wij een flink aantal interactieve functies toegevoegd. Loop met een persoonlijke avatar door het model, alleen of met uw klant(en). Dichter bij een ‘echte’ bezichtiging komt u niet! Het spreekt uiteraard voor zich dat het model vanuit alle mogelijke camerastandpunten te bekijken is. Ook kunt u live met de anderen in het model spreken door middel van de toegevoegde spraakmodule. Terwijl u het model uitvoerig bespreekt licht u objecten uit, of verwijdert u lagen, om die later weer toe te voegen. Met de laser pointer kunt u bovendien punten van aandacht aanwijzen. Zo wordt het model voor iedere partij die betrokken is bij het bouwproces op ongeëvenaard snelle wijze duidelijk.

Nog meer voordelen van deze AutoCad viewer online

Maar er zijn uiteraard nog een hele hoop andere voordelen van deze unieke viewer. Zo is het ontzettend makkelijk om uw AutoCad-bestanden te converteren naar een Xuver (.xr)-bestand, waarna hier in ons Backend System een prachtig, interactief 3D model van gemaakt kan worden. Dit proces gaat smooth omdat wij voor ieder tekenprogramma -dus ook voor AutoCad- een converter of plug-in hebben gemaakt. Download het juiste programmaatje en uw file wordt binnen no-time omgezet.

Twijfelt u nog?

Deze viewer brengt overzicht, ongeëvenaard gebruiksgemak en tijds- (en dus geld-) besparing naar uw werkomgeving. Voor zowel u als de klant worden alle aspecten en eventuele knelpunten snel duidelijk. Er is geen speciale training vereist om met deze viewer aan de slag te kunnen. Mocht u meer informatie willen over deze AutoCad viewer online, dan horen wij dat graag. Ons gedreven team staat klaar om u te woord te staan.