Bent u op zoek naar een interactieve, online 3D viewer? Xuver ontwikkelde de eerste 3D viewer ter wereld die volledig vanuit de browser werkt. Lees alles over deze handige tool en de vele toepassingen. Of klik op de knop hieronder om direct uw free trial van twee weken te activeren.

Een online 3D viewer met ultiem gebruiksgemak

Een van de uitgangspunten toen we aan het ontwikkelen van de online 3D viewer begonnen, was ultiem gebruiksgemak. Deze tool moet voor iedereen te begrijpen en te gebruiken zijn. Voor de professionals: architecten, ontwerpers, asset managers etcetera, maar ook voor hun klanten. En die klant bezit niet altijd dezelfde technische kennis als de professional die al jaren in het vak zit. Zodoende kwamen we uit bij een uiterst visuele aanpak: een online 3D viewer waarmee je als het ware door een model heenloopt. Alleen of met anderen, gewoon vanuit de eigen browser en vanaf de eigen locatie. Ultiem gebruiksgemak en een grote interactiviteit.

Een interactieve online 3D viewer

Maar waar komt die interactiviteit dan naar voren? Allereerst is daar het feit dat onze viewer multi-user is, er kunnen dus meerdere gebruikers tegelijkertijd in het model. Voorheen moest er krachtige, en vaak kostbare software gedownload worden om een model te bekijken. Maar dat is nu verleden tijd. Het enige wat u voor deze viewer nodig heeft is een laptop met internet. Open de beveiligde HTML link en een paar momenten later loopt u al door het ontwerp. Maar dat is nog lang niet alles.

Bespreek, wijs aan en licht uit

Want tijdens deze online bezichtiging kunt u ook met de andere aanwezigen in het model praten. Dit kan door middel van de ingebouwde spraakmodule. Andere handige functionaliteiten zijn de laser pointer, waarmee u details aanwijst die wat extra aandacht nodig hebben, of de mogelijkheid om objecten uit te lichten. Ook kunt u naar behoefte lagen verwijderen of weer toevoegen. Zo kunt u onderliggende details goed zichtbaar maken. Op deze manier wordt bespreken van uw modellen wel heel gemakkelijk. Voorheen kostte het veel tijd om iedereen op de hoogte te stellen. Met onze viewer omzeilt u dit: en niemand hoeft ervoor de eigen locatie te verlaten!

Een online 3D viewer als geen ander

Het resultaat van jarenlang research door een gedreven en ambitieus team mag er zeker zijn. Wij creëerden een tool die door zowel professional als hobbyist gebruikt kan worden. Van architect tot interieurdesigner, tot asset manager en hobbytekenaar: iedereen vindt wel een toepassing voor deze ontzettend veelzijdige viewer.

Meer weten?

Momenteel is onze viewer klaar om aan de wereld getoond te worden en door een grote verscheidenheid aan professionals gebruikt te worden. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Dan horen wij uiteraard graag van u. Maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie van de vele functionaliteiten van deze veelzijdige viewer. Ons enthousiaste team staat klaar om u te woord te staan.