Bent u op zoek naar een online Autocad viewer waarmee u al uw 3D Autocad ontwerpen online kunt bekijken en met anderen kunt bespreken? Zoek niet verder, Xuver heeft voor u de juiste tool ontwikkeld. Lees in dit artikel alles over de werking en de vele functies en toepassingen van deze online Autocad viewer.

Een online Autocad viewer als geen ander

Het resultaat van onze ambitie om de eerste volledige online 3D viewer te realiseren is er nu. Met onze viewer is het niet langer nodig om zware software te downloaden alvorens een 3D model te bekijken. Ook is het niet langer nodig om bij uw klanten, opdrachtgevers of andere geïnteresseerde partijen langs te gaan om uw Autocad model te laten zien. U kunt simpelweg de link opsturen, waarna iedereen direct vanuit de browser het model in kan gaan. Men loopt door het model, eventueel samen met anderen. Dit maakt deze online Autocad viewer uniek in zijn soort. Al uw Autocad Revit modellen worden op prachtige wijze gevisualiseerd.

Een interactieve online Autocad viewer

Een ander belangrijk detail van deze Autocad viewer is het feit dat deze uitblinkt in interactiviteit. Terwijl u door het model heenloopt, samen met andere geïnteresseerden (klanten/opdrachtgevers/potentiële kopers) kunt u tegelijkertijd alle ins en outs in het model bespreken via de ingebouwde spraakmodule. En dat is natuurlijk een enorm voordeel voor iedereen. Om nog eens extra de nadruk te leggen op bepaalde details en objecten hebt u nog een flink aantal functies om uit te kiezen.

Wijs aan terwijl u bespreekt

Terwijl u bespreekt, kunt u ook met de laserpointer alles in het model aanwijzen waardoor details voor de andere aanwezigen (die misschien niet zoveel technische kennis bezitten) snel duidelijk worden. Ook kunt u lagen verwijderen, zodat onderliggende details ook zichtbaar gemaakt kunnen worden. Dit is slechts een kleine greep uit de vele functies die deze interactieve viewer biedt. Al deze interactieve functies zijn toegevoegd om ervoor te zorgen dat iedereen snel en effectief een idee krijgt van het project. Zelfs de partijen die niet per se een enorm grote kennis van technische zaken bezitten.

Snel converteren naar de online Autocad viewer

Een ander belangrijk voordeel is de mogelijkheid tot snel converteren van uw Autocad schetsen naar de online viewer. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze extra service. Omdat Autocad ook een veelgebruikt 2D schetsprogramma is, en onze online viewer met 3D bestanden werkt, maken wij eerst van uw Autocad schets een 3D bestand. Daarna kunnen we het eenvoudig overzetten en kunt u het snel bekijken in de online Autocad viewer.

Meer weten

Wilt u hier graag meer over weten, of wilt u een persoonlijke demonstratie inplannen zodat u zelf kunt zien waarvoor u deze handige tool kunt gebruiken? Ons enthousiaste team staat u graag te woord.