Bent u op zoek naar een interactieve, online 3D viewer die uw skp bestanden perfect weergeeft? Dan heeft Xuver de oplossing voor u bedacht. Onze revolutionaire online viewer werkt vanuit de eigen browser. Lees in dit artikel alles over de vele voordelen en toepassingen die deze handige tool te bieden heeft.

Converteer uw skp bestanden op eenvoudige wijze

Sketchup is een schetsprogramma dat een enorme populariteit geniet. En met recht: hiermee kunt u prachtige ontwerpen creëren. Uiteraard wilt u deze ontwerpen ook graag laten zien aan uw klanten, opdrachtgevers of andere betrokken partijen. Voorheen was dit alleen mogelijk op een computer met Sketchup. Maar met de online viewer -de naam zegt het al- van Xuver is dat nu verleden tijd. Deze interactieve 3D viewer werkt simpelweg vanuit uw eigen browser, waardoor het bekijken van een model zo eenvoudig wordt als het delen van een link. Iedereen die de link ontvangt kan deze vervolgens vanaf het gemak van de eigen locatie bekijken.

Een skp viewer met ongeëvenaard gebruiksgemak en interactiviteit

En dat is slechts het begin. Want deze online viewer blinkt op heel veel fronten uit. Allereerst is daar het gebruiksgemak. Waar het bedienen van Sketchup nogal wat expertise en zware software vereist, is het bekijken van een 3D model van uw skp bestand met onze viewer een fluitje van een cent. Iedereen met een laptop kan in het model vanuit de eigen browser. De beste resultaten behaalt u met de Google Chrome of Mozilla firefox. Onze viewer is ook multi-user, dus u kunt met meerdere personen tegelijk door het 3D model lopen.

Evalueer uw 3D model in real-time

En de mogelijkheden hiervan zijn bijna eindeloos. U kunt in real-time met de anderen in het ontwerp overleggen en details en objecten onder de aandacht brengen met een aantal handige tools. Zo kunt u details die wat extra aandacht vereisen met de handige laser pointer aanwijzen of kunt u andere objecten uitlichten. Of wat dacht u van het verwijderen -en weer toevoegen- van lagen in het model? Ook dit is mogelijk, waardoor een 3D model snel duidelijk wordt. En terwijl u dit doet, kunt u ook nog eens in real-time met alle aanwezigen spreken. Zo wordt een model ook voor diegenen die geen geavanceerde technische kennis bezitten snel duidelijk en bespaart u zo tijd die u normaal misschien kwijt zou zijn aan ellenlange besprekingen van technische tekeningen.

Razendsnelle convert van al uw skp bestanden

En ‘last but not least’: Al uw skp schetsen kunnen op razendsnelle wijze geconverteerd worden in een prachtig, vanuit de browser te bekijken interactief 3D model. Dit kan door middel van onze speciaal voor dit doel ontwikkelde Sketchup plugin, die ervoor zorgt dat uw skp bestand binnen een mum van tijd geconverteerd kan worden. Deze plugin is gratis te downloaden via onze website. Daarna uploadt u het geconverteerde .xr (Xuver)-bestand. Binnen enkele momenten kan uw 3D model dan al bekeken, gedeeld en besproken worden. Ongekende eenvoud, met behoud van prestaties!

Meer weten over de mogelijkheden voor skp?

Wilt u meer weten over deze bijzondere viewer, die u dus ook voor skp kunt gebruiken? Dan nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons ambitieuze team geeft u graag een persoonlijke, uitgebreide demonstratie.