Onze online viewer is een handig hulpmiddel dat iedere schets gemakkelijk op een prachtige wijze visualiseert.  Ook voor Sketchup werkt dit prachtige hulpmiddel snel en eenvoudig vanuit de browser. Lees alles over de benodigde Sketchup download en wat deze viewer voor u kan betekenen. 

3D visualisatie na slechts één Sketchup download

Met onze online viewer, die volledig vanuit de browser werkt, is een interactieve 3D visualisatie nooit ver weg. Met slechts een paar handelingen hebt u een prachtig 3D model in handen waar u, alleen of met anderen, doorheen loopt. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Allereerst was er het feit dat voor lange tijd een 3D visualisatie nogal wat complicaties met zich meebracht. Zo was het lange tijd nodig om zware en soms kostbare software te hebben alvorens een driedimensionaal model bekeken kon worden. Dat is nu verleden tijd. Deze bijzondere viewer werkt vanuit uw eigen browser. Dit maakt het ontzettend makkelijk om je model met andere betrokkenen te delen. Uw Sketchup schetsen worden met slechts één handige Sketchup download geconverteerd. 

De Sketchup download converteert uw schetsen

Met deze Sketchup download zet u al uw prachtige Sketchup ontwerpen binnen een mum van tijd om in een prachtige, interactieve 3D visualisatie. Dat werkt heel eenvoudig: op onze website downloadt u onze gratis Sketchup converter. Deze Sketchup download werkt binnen een paar minuten en zet uw .skp bestand om in een Xuver (.xr) bestand, waarmee wij in ons Backend Systeem voor u aan de slag gaan. Na uploaden van het bestand, visualiseren we dit binnen enkele momenten. Bekijk deze weergaloze, interactieve visualisatie terwijl u door het model heen loopt met een persoonlijke avatar. Alleen of met anderen. 

Van Sketchup download naar 3D visualisatie

Nadat uw model vanuit de browser gevisualiseerd wordt, is het mogelijk om dit gemakkelijk te delen met andere betrokkenen bij het project. Iedereen bekijkt het model vanuit de eigen browser en de eigen locatie. Ook zijn er een aantal handige mogelijkheden toegevoegd die het nóg gemakkelijker maken om het model te bespreken. Via de ingebouwde spraakmodule spreekt u met iedereen die in het model aanwezig is. Of licht objecten uit die extra aandacht behoeven. Met de laserpointer wijst u alle aspecten in het ontwerp aan. Ook is er de mogelijkheid om lagen te verwijderen en weer toevoegen. Zo bekijkt u eenvoudig ieder deel van het ontwerp. En tot slot zijn er ontzettend veel verschillende cameraperspectieven mogelijk. 

Meer weten?

Misschien wilt u nu graag meer weten over deze bijzonder viewer en de Sketchup download die daarbij hoort. Wij bij Xuver zijn er van overtuigd dat deze online viewer ontzettend handig is voor veel verschillende beroepsgroepen. Wij zijn uiterst trots op deze prachtige prestatie. Ons jonge en ambitieuze team staat u dan ook graag te woord omtrent deze prachtige viewer. Wilt u liever een afspraak? Of een persoonlijke demonstratie van alle functies van deze prachtige online viewer? Het is allemaal mogelijk. Wij horen graag van u! Of klik op de knop hieronder om gebruik te maken van uw gratis trial.