Bent u op zoek naar een Sketchup converter die op snelle en efficiënte wijze al uw Sketchup bestanden omzet naar een prachtig 3D model? Dan heeft Xuver wellicht de oplossing voor u. Met onze Sketchup converter plugin in samenwerking met onze online viewer worden al uw Sketchup bestanden op weergaloze wijze weergegeven.

Een gebruiksvriendelijke Sketchup converter

Voor zowel onze online viewer als de Sketchup converter geldt dat deze uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid. Slechts een paar stappen zijn nodig om uw skp bestand razendsnel om te zetten in een prachtig, interactief 3D model. Onze converter, genaamd de Sketchup converter, kan gratis gedownload worden via onze website. Vervolgens werkt de software direct vanuit het door u vertrouwde programma Sketchup. U kunt simpelweg uw schetsen in het programmaatje slepen en de plugin doet de rest. Uw schets wordt razendsnel omgezet in een Xuver (.xr) bestand. Dit bestand kan vervolgens in ons Backend System gebruikt worden om een prachtig 3D model te creëren.

Een interactieve 3D wereld

Wat vervolgens aan u getoond wordt is iets wat lange tijd voor onmogelijk gehouden werd. In uw eigen browser kunt u letterlijk door het driedimensionale model lopen. Alleen of met anderen. U kunt andere betrokkenen bij het project gemakkelijk uitnodigen om het model met u te bekijken. De interactieve functies die Xuver toegevoegd heeft zorgen ervoor dat het model voor iedereen gemakkelijk uitgelegd kan worden. Zo kunt u met de ingebouwde spraakmodule iedereen snel en doeltreffend op de hoogte stellen. Ook kunt u objecten aanwijzen, uitlichten en lagen verwijderen en weer toevoegen. Zodoende wordt alles ontzettend snel duidelijk voor alle aanwezigen in het model.

Nog meer voordelen van de Sketchup converter en de online viewer

Zowel onze online viewer als de Sketchup plugin om uw schetsen te converteren, zijn ontwikkeld met als doel dat iedereen er zonder extra benodigde training gebruik van kan maken. Ultiem gebruiksgemak en tijdsbesparing, dus. Tijdsbesparing op welke manier? Dat antwoord is simpel. Wanneer u gebruikmaakt van deze viewer hoeft u niet langer bij iedere cliënt langs om uw ontwerpen te laten zien. U bespaart kostbare tijd. Iedereen kan het ontwerp immers vanuit de eigen comfortabele locatie bekijken en er is geen extra software nodig. De viewer draait in de browser, zonder dat er concessies op het gebied van resolutie en kwaliteit zijn gedaan. Een absoluut unicum in de branche!

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van dit artikel interesse in onze sketchup converter plugin en onze online viewer? Dan kunnen wij u zeker verder helpen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ons gedreven team van ontwikkelaars staat klaar om u een persoonlijke demonstratie te geven van alle functionaliteiten van deze handige tool. Wij horen graag van u!