Bent u op zoek naar een Sketchup viewer? Dan heeft Xuver de oplossing voor u. Met onze bijzondere viewer kunt u werkelijk alle kanten op. Bekijk al uw Sketchup bestanden met een ongeëvenaard gemak: deze bijzondere viewer werkt namelijk volledig vanuit de eigen browser!

Waarom deze Sketchup viewer?

Sketchup is met recht een veelgebruikt schetsprogramma waarmee in 3D kan worden getekend. Dit programma -evenals andere professionele schetsprogramma’s- wordt echter meestal gebruikt door professionals die daarvoor opgeleid zijn. Wilt u als professioneel architect uw ontwerp aan derde partijen laten zien, dan moeten er al gauw wat hordes genomen worden. Om te beginnen moeten andere betrokkenen het programma ook hebben, of naar uw kantoor komen om de schets te bezichtigen. Dat kan makkelijker, dachten wij bij Xuver.

Voordelen van de Sketchup viewer

Want met deze Sketchup viewer zijn die problemen nu verleden tijd. Deze viewer werkt namelijk vloeiend vanuit de eigen browser, hetgeen het veel gemakkelijker maakt om uw schetsen te bekijken. Nodig geïnteresseerden uit via een link, waarna iedereen het interactieve 3D model gewoon vanuit de eigen browser kan bekijken. Ook is ons 3D model interactief, dat wil zeggen dat iedere deelnemer met een persoonlijke avatar door het model kan lopen. Dichter bij een ‘echte’ bezichtiging komt het niet! Ook kan iedereen meteen met deze ontzettend eenvoudig te bedienen Sketchup viewer aan de slag, er is geen speciale training vereist.

De Sketchup viewer van de toekomst

Met onze online viewer, die dus ook als Sketchup viewer gebruikt kon worden, leverde Xuver een product af dat jarenlange ambities waarmaakt. Deze viewer biedt uitkomst voor ontzettend veel verschillende gebruikers. Van professional tot hobbytekenaar en van architect tot asset manager: allemaal kunnen ze een toepassing vinden voor deze uiterst veelzijdige viewer. Overleg met uw klant door middel van de ingebouwde spraakmodule en wijs punten van aandacht aan met de ingebouwde laser pointer. Ook kunt u objecten in het model uitlichten en lagen naar behoefte verwijderen of weer toevoegen. Dit alles maakt het ongeëvenaard gemakkelijk om uw ontwerp aan anderen te tonen, te bespreken en toe te lichten met alle betrokken partijen. Zelfs diegenen die niet zoveel technische kennis bezitten.

Gemakkelijk converteren met de Sketchup converter

Het gebruiksgemak van deze Sketchup viewer uit zich ook in de manier van converteren. Het is ongeëvenaard eenvoudig om uw Sketchup bestanden om te zetten in een prachtig 3D virtueel model. Download daarvoor simpelweg de Sketchup converter. Met deze gratis converter kunt u met uiterst gemak uw bestanden overzetten. Met het geconverteerde Xuver (.xr) bestand maakt u vervolgens binnen enkele ogenblikken een prachtig, interactief 3D-model.

Meer weten over de Sketchup viewer?

Wij bij Xuver zijn in ieder geval overtuigd van het praktisch nut van deze veelzijdige, interactieve en gebruiksvriendelijke online Sketchup viewer. Wilt u meer weten of een afspraak plannen voor een persoonlijke demonstratie van deze handige tool? Dat kan! Neem contact met ons op en wij horen graag van u.