Bent u op zoek naar een sketchup viewer online die al uw schetsen moeiteloos omzet in een interactief 3D model? Dan heeft Xuver de oplossing voor u. Lees in dit artikel wat onze Sketchup viewer online allemaal kan.

Moeiteloos al uw Sketchup bestanden omzetten

Allereerst is het een fluitje van een cent om uw bestanden om te zetten. Speciaal daarvoor hebben we een handige, gratis te downloaden plugin voor Sketchup ontwikkeld. Deze plugin werkt direct op uw pc. Na de installatie kunt u zo gemakkelijk uw .skp bestand overzetten in een Xuver (.xr) bestand, waarmee vervolgens een prachtige visualisatie gemaakt kan worden, die na enkele momenten al in de Sketchup viewer online te zien is.

Een interactief 3D model

En deze online viewer creëert niet zomaar iets: uw Sketchup bestand wordt omgezet in een prachtig, maar vooral interactief 3D model. Dit model kunt u zowel alleen als samen met anderen bekijken. Loop met een persoonlijke avatar door het model en nodig anderen uit door de beveiligde HTML-link met ze te delen. Zo kan iedereen gemakkelijk uw interactieve 3D model bekijken. De interactiviteit zit hem ook in het feit dat het model ‘live’ besproken kan worden middels de ingebouwde spraakmodule. Ook kunt u objecten en details aanwijzen met de laserpointer of lagen naar wens verwijderen en weer toevoegen. Dit alles ter verduidelijking van het 3D model, ook voor diegenen die minder technische kennis in hun bezit hebben.

Een Sketchup viewer online vanuit uw bureaustoel

En het mooiste van dat alles? Niemand hoeft hiervoor zijn of haar bureaustoel te verlaten. Onze viewer werkt namelijk volledig online, vanuit de eigen browser dus. Voor het beste resultaat gebruikt u Chrome of Firefox, maar ook Safari is compatibel. Voorbij is de tijd dat u persoonlijk langs moest bij de klant om een model te laten zien, en daarvoor bovendien zware software voor nodig had. Met deze revolutionaire Sketchup viewer online nodigt u iedere betrokkene simpelweg uit, waarna deze meteen door het model kan lopen. Iedereen kan vanaf de eigen locatie het model vanuit alle mogelijke hoeken bekijken. Zo wordt het voor iedereen snel duidelijk wat de bedoeling is. En duidelijkheid, dat is wat we bij Xuver graag zien.

Meer weten?

Misschien wilt u na het lezen van dit artikel graag meer weten over deze bijzondere Sketchup viewer online. Dat kan uiteraard. Neem daarvoor contact op met ons en wij helpen u graag verder.