Bent u op zoek naar een skp converter die uw bestanden omzet naar een online te bekijken 3D bestand? Met onze plugin voor sketchup converteert u al uw bestanden gemakkelijk en snel. Vervolgens kunt u deze gemakkelijk in onze online viewer bekijken.

Eenvoudig te bedienen skp converter

Deze Sketchup plugin converteert uw skp bestanden op ongekend eenvoudige wijze, waarna deze omgezet wordt in een prachtig, interactief 3D model. De software is gratis te downloaden via onze website, waarna u simpelweg Sketchup opent. En daar zit hem meteen de handigheid van deze tool. U kunt vanuit Sketchup beginnen met een snelle convert en binnen enkele momenten is uw skp bestand omgezet naar een .xr (Xuver) bestand. Dit bestand kan vervolgens in het Xuver Backend System geüpload worden. Vervolgens wordt dit omgezet in een prachtig 3D model.

Van snelle skp converter naar online 3D model

Het resultaat van deze snelle skp converter mag er zeker wel zijn. Xuver ontwikkelde de eerste echte online 3D viewer. Deze werkt volledig vanuit de browser met maximale waarborging van kwaliteit en snelheid. Lange tijd kon een 3D model alleen bekeken worden op een vrij krachtige computer met specialistische software. Die tijd is nu voorbij. Voortaan bekijkt u al uw skp designs gewoon vanuit uw eigen browser en vanaf de eigen locatie. En dat geldt uiteraard ook voor uw klanten. Ook zij kunnen vanaf hun eigen comfortabele locatie het model bekijken en er met een persoonlijke avatar doorheen lopen.

Een interactief 3D model

Onze online viewer is daarnaast ook gericht op interactiviteit. Zoals gezegd kunnen er meerdere personen tegelijk in het model aanwezig zijn. Ook kunt u in real-time met iedereen praten, objecten uitlichten en aanwijzen met de laser pointer, en lagen verwijderen en weer toevoegen. Al deze aspecten zorgen ervoor dat het ongekend gemakkelijk is om een 3D model te bespreken. Ook voor degenen die niet de grootste technische kennis bezitten, wordt alles snel duidelijk. Uw klant zal deze extra vorm van communicatie waarderen en u bespaart uzelf tijd (en dus geld).

Meer weten over deze skp converter en de online viewer?

Uiteraard is bovenstaande slechts een kleine introductie in dit unieke en veelzijdige product dat het resultaat is van jarenlang hard werken en een ambitieus en gedreven team. Wilt u graag meer weten over onze skp converter / plugin die het mogelijk maakt om uw skp bestand snel te converteren in een prachtig en interactief 3D model. Neem dan vooral contact met ons. Wij demonstreren graag aan u persoonlijk wat deze viewer allemaal kan. Wij horen graag van u!