Bent u op zoek naar een unieke Autocad Revit viewer? Beide programma’s zijn veelgebruikt en onderdeel van het overkoepelende bedrijf Autodesk. Het populaire schetsprogramma Revit is een prachtig BIM programma waarmee u slimme 3D modellen creëert. Met Autocad maakt u 3D modellen. Onze online viewer is voor beide programma’s een handige aanwinst, en kan dus voor Autocad Revit gebruikt worden. De online viewer is beschikbaar als free trial en functioneert perfect als veelzijdige revit viewer. Gedurende twee weken kan deze gratis uitgeprobeerd worden.

De Autocad Revit bundel

Beide programma’s worden vaak samen gekocht, in de bij u waarschijnlijk bekende Autocad Revit bundel. Daardoor heeft u een compleet pakket aan zowel 2D als 3D software. Een goede aanvulling voor deze Autocad Revit bundel is onze interactieve, online 3D viewer. Met dit handige hulpmiddel kunt u al uw Revit ontwerpen op snelle en handige wijze omzetten naar een 3D model dat vanuit de browser te bekijken is. Zo kunt u iedere geïnteresseerde partij gemakkelijk en snel laten zien wat de bedoeling van uw revit ontwerp is.

Meer dan ‘slechts’ een viewer

Met XUVER bekijkt u al uw revit ontwerpen razendsnel in de browser. Stuur de link naar uw klant en loop samen door het interactieve 3D ontwerp. Bespreek het ontwerp samen eenvoudig via de ingebouwde spraakmodule. Samen met uw klant loopt u door het model met een avatar, een 3D figuur. Dit zorgt ervoor dat de klant een realistisch beeld van het project krijgt. Ook vergt XUVER voor de klant geen enkele ingewikkelde software installatie. U stuurt simpelweg de link naar uw design door, waarna u de klant een ware 3D design ervaring biedt.

Een totaaloplossing voor de Autocad Revit gebruiker

Want deze online viewer voor Revit en andere veelgebruikte tekenprogramma’s is een totaaloplossing voor de Autocad Revit gebruiker. Er is geen zwaar (en kostbaar) softwarepakket nodig om uw modellen te bekijken. U kunt samen met de klant door het 3D model heenlopen zonder uw eigen locatie te verlaten. Dit zorgt ervoor dat u veel flexibiliteit heeft en dat u tijd (en geld) bespaart omdat u niet persoonlijk bij de klant langs hoeft. Voor Revit hebben we een speciale plugin ontwikkeld waarmee u uw in Revit gemaakte ontwerpen gemakkelijk zelf om kunt zetten in een prachtig, interactief 3D model. Voor 2D schetsen in programma’s als Autocad bieden wij als extra dienst aan om daar eerst een 3D bestand van te maken, waarna we het in de viewer om kunnen zetten.

Meer voordelen van de online Revit viewer

Maar er zijn meer voordelen van het gebruik van deze prachtige online viewer. Zo kunt u, terwijl u samen met anderen door het ontwerp loopt, het 3D model bespreken via de ingebouwde spraakmodule. Terwijl u rondloopt en overlegt wijst u details aan met de laser pointer of licht u objecten uit. Ook kunt u lagen in het model verwijderen en weer toevoegen. Iedereen bekijkt het interactieve 3D model waar en wanneer men het wil. Door de gemakkelijke interface is er bovendien geen extra training nodig om de viewer te gebruiken. Letterlijk iedereen kan er meteen mee overweg en uw in Revit gemaakte ontwerpen worden op prachtige wijze gevisualiseerd.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere online viewer van XUVER en de voordelen ervan voor de Autocad Revit gebruiker? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Wij laten u graag zien wat deze viewer voor u kan betekenen middels een persoonlijke demonstratie. Of ontdek het eenvoudig zelf, en activeer uw gratis trial!