Bent u op zoek naar een Revit viewer waarmee u al uw Revit schetsen op weergaloze wijze kunt visualiseren? Xuver heeft voor u de oplossing. Wij ontwikkelden een viewer die vanuit de browser werkt en waarmee u uw Revit bestanden kunt omzetten naar een weergaloze 3D-visualisatie die multi-user, dus met meerdere personen tegelijk te bekijken is?

Wie hebben er baat bij deze Revit viewer?

Autodesk Revit is een van de meest gangbare Bouw Informatie Model-programma’s op de markt. Dat hoeven we u als professional waarschijnlijk niet uit te leggen. Wat u waarschijnlijk ook bekend is, is dat er vaak aardig wat ruis zit tussen professional (architect/ontwerper) en opdrachtgever(s). Niet iedereen heeft de specifieke technische kennis om een bouwtekening te vertalen naar een concreet beeld van het uiteindelijk te bouwen object. En dit visuele aspect wordt steeds belangrijker. Met de Xuver viewer, die dus als Revit viewer gebruikt kan worden, is er nu een oplossing.

Hoe werkt onze viewer?

Met gepaste trots presenteren wij onze viewer. Deze viewer is gebaseerd op de nieuwste web technologie en werkt volledig vanuit de browser. De tijd is dus voorbij dat er zware en soms kostbare software gedownload moest worden om een 3D-ontwerp te bekijken. Loop met uw klanten door het gebouw en wijs alle aspecten die aandacht verdienen aan met de laserpointer, terwijl u via de spraakmodule met ze spreekt. Dit kan allemaal op afstand, hetgeen u tijd bespaart. Iedereen die de beveiligde link heeft, kan het ontwerp vanuit alle mogelijke hoeken en perspectieven bekijken. Zo kunnen alle betrokken partijen snel zien wat de bedoeling is.

Een veelzijdige Revit viewer

Bij Xuver durven wij te stellen dat we een zeer veelzijdige viewer hebben ontwikkeld, waarmee uw Revit-schetsen daadwerkelijk tot leven komen. Uw klant zal de extra service die deze viewer biedt zeker kunnen waarderen, waardoor u als professional daar weer de vruchten van plukt. Laat u verassen door de vele functies en het absolute gebruiksgemak! Er is geen extra training nodig, iedereen kan meteen met deze Revit viewer uit de voeten.

Kunnen wij nog wat voor u betekenen?

Kunnen wij verder nog wat voor u betekenen? Uiteraard horen wij het graag wanneer u meer informatie wilt over deze bijzondere viewer, waarmee uw Revit-bestanden daadwerkelijk tot leven gaan komen. Ons team laat u graag aan de hand van voorbeelden zien wat precies de bedoeling is. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail.