Bent u op zoek naar een ifc viewer? Dan heeft Xuver de juiste tool voor u ontwikkeld. Met onze unieke viewer kunt u al uw ifc bestanden rechtstreeks vanuit de browser bekijken. In het artikel leest u er alles over. Of probeer hem gratis voor een periode van twee weken uit.

Een unieke ifc viewer

Veelgebruikte schetsprogramma beschikken over het ifc bestandsformaat. Om deze ifc bestanden echter met uw klanten te delen dienen zij ook over de juiste software te beschikken. Dat is eigenlijk zonde en anno 2018 onnodig, zo vonden wij bij Xuver. Daarom gingen we hard aan het werk om een oplossing te bedenken waarmee werkelijk iedereen meteen overweg kan. Zelfs die klanten, die minder technische kennis bezitten.

Een ifc viewer met ultiem gebruiksgemak

Onze online viewer, die dus vanuit de eigen browser werkt, is namelijk op zo’n manier gemaakt dat iedereen er zonder speciale training mee overweg kan. Volg de beveiligde html link en open de viewer in uw browser. Daarna kunt u met meerdere personen tegelijk door het model lopen, iedereen met een persoonlijke avatar. Eigenlijk zoals een ‘echte’ bezichtiging! Terwijl u door het model loopt, kunt u het tegelijkertijd bespreken met de ingebouwde spraakmodule, via uw eigen microfoon. Ook kunt u met de laser pointer objecten aanwijzen. Het bespreken van een model wordt zo ontzettend eenvoudig. U kunt zo iedereen snel en doeltreffend op de hoogte stellen, zelfs de klanten en andere geïnteresseerden die geen hoogstaande technische knowhow bezitten.

Een interactieve ifc viewer

Uw klanten zullen deze extra vorm van communicatie zeker kunnen waarderen. De vele interactieve functies maken het ontzettend gemakkelijk om iedereen op de hoogte te stellen. En omdat onze ifc viewer als allereerste ter wereld volledig vanuit de eigen browser werkt. Dat betekent dat niemand nog de eigen locatie hoeft te verlaten. Dit bespaart u als professional tijd en dus ook geld, u heeft immers aanzienlijk minder reiskosten.

Razendsnelle convert naar de ifc viewer

En als dat alles nog niet genoeg is, kunt u ook nog eens op razendsnelle wijze al uw .ifc bestanden omzetten naar de online viewer. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is de speciale, gratis ifc converter downloaden. Met deze gratis converter zet u uw ifc schetsen snel om in een Xuver (.xr) bestand. Dit omgezette bestand kunt u vervolgens in ons Backend System uploaden, waarna u binnen enkele momenten door de prachtige interactieve 3D versie van uw schets kunt lopen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe u deze online viewer als uw ifc viewer kunt gebruiken? Dan nodigen wij u van harte uit eens contact met ons op te nemen en te informeren naar de vele mogelijkheden die deze ifc viewer te bieden heeft.