Bent u op zoek naar een skp viewer die al uw sketchup projecten op weergaloze wijze visualiseert? Dan heeft Xuver voor u de oplossing. Want de viewer die wij maakten zorgt voor een ongekende kijkervaring. Ook is deze viewer ontzettend gebruiksvriendelijk. In het artikel vertellen wij u alles over deze veelzijdige viewer.

Innovatie in visualisatie

Bij Xuver willen we altijd zo innovatief mogelijk bezig zijn. Voorheen was het lange tijd onmogelijk om een 3D-model te bekijken zonder eerst zware software daarvoor te moeten downloaden. Met onze viewer is dat nu verleden tijd. Deze viewer werkt namelijk direct vanuit de eigen browser, waardoor het ontzettend makkelijk wordt om een ontwerp te bekijken en snel te delen met opdrachtgevers, klanten of andere betrokkenen bij het project. Uw Sketchup bestanden worden bovendien binnen no-time omgezet.

Het omzetten van uw .skp bestand met de gratis converter

Maar hoe gaat dat omzetten dan in zijn werk? Dit doen we onze speciaal voor het doel ontwikkelde sketchup converter. Deze handige converter is gratis te downloaden op de Xuver website. Na het downloaden van de converter kunt u .skp bestanden uploaden. U selecteert uw ontwerp en volgt u de stappen in het programma. Vervolgens logt u in op het Xuver Backend platform, waar u het omgezette Xuver (.xr)-bestand uploadt. Nu wordt dit bestand omgezet in een prachtige driedimensionale visualisatie.

De voordelen van onze skp viewer

En aan die visualisatie kleven veel voordelen. Met onze viewer, die dus ook als skp viewer gebruikt kan worden, kunt u werkelijk alle kanten op. Een virtueel driedimensionaal model van Xuver is alsof u daadwerkelijk door een gebouw heenloopt. Met behulp van een persoonlijke avatar wordt deze ervaring levensecht. Maak gebruik van de vele verschillende cameraperspectieven en zorg er zo voor dat iedereen nog eens een extra goed beeld krijgt van het model. Verder kunt u de laserpointer gebruiken om objecten aan te wijzen of kunt u objecten uitlichten. Bespreek het project live via de ingebouwde spraakmodule.

Iedereen vanaf de eigen locatie

En misschien wel het mooiste van dit alles? Iedereen die betrokken is bij het project kan in de skp viewer het model bekijken vanaf de eigen locatie en gewoon vanuit de eigen browser. Er is geen extra training nodig om gebruik te maken van de viewer. Deel simpelweg de link met de andere betrokkenen en iedereen kan binnen no-time door het model lopen. Bezichtigen, beheren en bespreken van Sketchup-modellen was nog nooit zo gemakkelijk!

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over deze bijzondere viewer? Dat kan. U kunt contact met ons opnemen en wij leiden u graag rond in ons uitgebreide portfolio of geven desgewenst een demonstratie van deze bijzonder skp viewer. Wij horen graag van u!