Bent u op zoek naar een Autodesk 3D viewer? Dan heeft Xuver de oplossing voor u. Onze viewer werkt direct vanuit de browser. Dat brengt ontzettend veel voordelen met zich mee. Al uw Autodesk Revit of andere 3D modellen kunnen op deze viewer met het uiterste gemak bekeken worden.

De voordelen van onze autodesk 3D viewer

En daar zitten een hoop voordelen aan. Een viewer die smooth vanuit de browser werkt, dat leek lange tijd onmogelijk. Maar Xuver deed het, waardoor interactieve 3D visualisatie voor een grote groep van zowel professionals als hobbyisten bereikbaar wordt. Onder de bestanden die we kunnen converteren naar een prachtig driedimensionaal model, zit ook het veelgebruikte Autodesk Revit. Voor eenieder die van dit Bouwwerkinformatiemodel-programma gebruik maakt, kan de viewer dus ook perfect als autodesk 3D viewer dienen.

Converteer in een handomdraai

Een van de mooiste aspecten van deze viewer is dat het kinderlijk eenvoudig is om een ontwerp te converteren. Dat gaat door middel van onze handige, gratis plugin voor Revit. Deze is gratis te downloaden via onze website. Na het downloaden volgt u simpelweg de stappen op die via de plugin gegeven worden. Uw gewenste Revit-schets wordt binnen enkele momenten omgezet in een Xuver (.xr)-bestand. Upload dit bestand in het Xuver Backend System. Nu wordt het omgezet in een prachtig driedimensionaal model. Gefeliciteerd: u kunt nu gebruik maken van de Autodesk 3D viewer.

De mogelijkheden van de Autodesk 3D viewer

Maar wat zijn precies de mogelijkheden van het gebruiken van de Xuver viewer als uw eigen Autodesk 3D viewer? De mogelijkheden zijn legio. Bekijk een model vanuit alle hoeken en verschillende camerastandpunten. Loop door een model met een persoonlijke avatar. Dit kan alleen of met anderen. Zodoende kan iedereen vanaf zijn of haar eigen locatie het model bekijken. Ook kunnen er objecten uitgelicht worden die extra aandacht vereisen, of deze kunnen aangewezen worden met de laserpointer. Tot slot kunnen er lagen verwijderd of weer toegevoegd worden. Bespreek uw model middels de ingebouwde spraakmodule. Dit alles zorgt ervoor dat een model snel duidelijk wordt. Voor alle partijen die betrokken zijn bij het proces.

Laat u overtuigen door onze Autodesk 3D viewer

Deze prachtige tool werd ontwikkeld om gebruikt te worden. En daarom willen wij ook graag met u in contact komen. Voor zowel u als uw opdrachtgevers, klanten of andere geïnteresseerde partijen is onze online viewer de ultieme tool die uw professionele leven danig gaat vergemakkelijken. Er is geen extra training nodig om de viewer te gebruiken, iedereen kan er meteen mee uit de voeten. Door dit ongeëvenaarde gebruiksgemak en de gemakkelijke deelbaarheid -via een HTML-link- kan iedereen snel en doeltreffend een model bekijken. Iedere partij zal, ongeacht het wel of niet hebben van een grote technische kennis, zo snel en effectief alle ins en outs van een project leren kennen. En misschien wel het mooiste van dat alles? Dit kan gewoon allemaal vanuit uw eigen locatie.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze veelzijdige viewer en hoe deze te gebruiken is als Autodesk 3D viewer? Dan staan wij uiteraard altijd open voor contact. Bel of mail ons of maak een afspraak. Ons team geeft u graag een demonstratie van deze prachtige viewer. Aan de hand van ons uitgebreide portfolio leiden wij u graag rond. Wellicht tot gauw!