Wilt u al uw Revit modellen op weergaloze wijze online in 3D weergeven? Dan heeft Xuver daarvoor de oplossing ontwikkeld. Met onze online viewer bekijkt u al uw modellen simpelweg vanuit de eigen browser en vanaf de eigen locatie.

Een unieke viewer voor Revit modellen

Autodesk Revit is een prachtig programma om mooie, driedimensionale schetsen mee te maken. Een nadeeltje van dit programma is wel dat, om uw ontwerpen aan andere betrokken partijen te laten zien, zij ook Revit geïnstalleerd dienen te hebben. Dat zorgt ervoor dat het niet voor iedereen altijd mogelijk is om modellen te bekijken. Met onze online viewer is dat probleem verleden tijd. Deze viewer werkt volledig vanuit de eigen browser waardoor het kinderlijk eenvoudig wordt om al uw Revit modellen met anderen te delen.

Revit modellen eenvoudig delen

Het delen van uw interactieve 3D revit modellen was nog nooit zo eenvoudig. U kunt de link naar andere betrokkenen sturen, die het interactieve 3D model vervolgens zelf kunnen bekijken. Iedereen kan letterlijk door het model heen lopen. Dat kan vanaf de eigen locatie, waardoor er reistijd en -kosten bespaard worden. Ook zijn er in de Xuver online viewer een aantal handige functies toegevoegd. Zo kunt u live met anderen praten via de ingebouwde spraakmodule, terwijl u objecten en details aanwijst met de laser pointer. Ook kunt u lagen verwijderen en weer toevoegen. Op deze manier ziet iedereen die betrokken is bij een project meteen wat u bedoelt, zelfs diegenen die niet de meeste technische kennis bezitten.

Snel uw Revit modellen converteren

Maar hoe komt uw Revit model nou in deze online viewer terecht. Ook daar heeft Xuver een handige oplossing bedacht. Door middel van onze speciaal voor dit doel ontwikkelde Revit plugin kunnen we al uw Revit modellen snel converteren naar een Xuver (.xr) bestand. De Revit plugin is gratis te downloaden via onze website en via ons backend System kan vervolgens het omgezette bestand geupload worden. Binnen enkele momenten wordt uw schets weergegeven in de viewer, waarna u deze eenvoudig met anderen kunt delen.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over hoe u snel en doeltreffend Revit modellen kunt converteren en deze in onze online viewer met andere kunt bespreken? Dat kan. Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Wij geven u graag een presentatie, toegespitst op uw persoonlijke behoeften en wensen.