In de constructie en bouw is Revit als tekenprogramma niet meer weg te denken. Logischerwijs heeft Xuver ook voor dit populaire programma een Revit plugin voor onze web based viewer ontwikkeld. Lees in het volgende artikel wat deze plugin doet.

Wat is de Revit plugin precies?

Allereerst is het natuurlijk handig om eens te bekijken wat de Revit plugin van Xuver precies is. Met deze handige tool kunt u uw schetsen uit Revit converteren naar ons speciale Xuver (.xr) bestand. De plugin is gratis te downloaden via onze website en werkt vanuit het vertrouwde Revit programma. Nadat het Revit bestand omgezet is naar een .xr bestand kan het in ons Backend systeem geüpload worden.

Van Revit plugin naar web based viewer

Na het inloggen in het Xuver Backend System is het een kwestie van het juiste bestand uploaden. Vervolgens wordt dit gevisualiseerd en is uw Revit schets binnen korte tijd te bewonderen in onze eigen web based viewer. Het is dus niet langer nodig om ingewikkelde of zware programma’s te downloaden. U en uw klanten kunnen het model vanuit de eigen browser bekijken. Zo wordt het enorm eenvoudig om uw ontwerp aan de klant te tonen.

Waarom kiezen voor de Xuver viewer?

Buiten het feit dat deze revolutionaire viewer volledig web-based is, dus vanuit uw eigen browser werkt, is hij ook nog eens uiterst gebruiksvriendelijk. Iedereen kan de viewer gebruiken, er is dus geen speciale training vereist. Ook blinkt de viewer uit in interactiviteit. Dit komt tot uiting in de vele mogelijkheden die de viewer biedt om alle kanten van het model te belichten. Zo kunt u real-time communiceren met de andere bezoekers van het model, waarbij u tegelijkertijd wijst op verschillende aspecten van het ontwerp. Op deze manier is het effectiever om een ontwerp uit te leggen en kan de tijd die aan de tekentafel besteed wordt aan het uitleggen van een bouwtekening. Uw ontwerp komt daadwerkelijk tot leven, waardoor het voor iedere partij die betrokken is bij het proces gemakkelijker wordt om er een voorstelling bij te maken.

Meer weten over onze viewer en de Revit plugin?

Xuver is gespecialiseerd in in-browser oplossingen. Wilt u meer weten over onze Revit plugin en hoe u deze in combinatie met de web based viewer van Xuver kunt gebruiken? Dan horen wij graag van u. Neem contact op met ons via e-mail of telefoon. Ons jonge en ambitieuze team laat u graag weten wat de mogelijkheden zijn..