Maakt u als professional veel gebruik van het schetsprogramma Revit? Dan hebben wij bij Xuver een prachtige aanvulling voor u. Met onze online 3D viewer bekijkt u al uw Revit ontwerpen op weergaloze wijze in de browser.

Van Revit bestand naar online visualisatie

Maar hoe werkt dat precies, die snelle visualisatie? Allereerst is het natuurlijk nodig dat uw bestand omgezet wordt. Daarvoor hebben wij ons eigen bestandsformaat ontwikkeld. Met dit .xr (Xuver) bestand is het mogelijk om al uw modellen snel om te zetten in een prachtige, interactieve visualisatie. Dus ook uw Revit bestanden. Dat werkt heel gemakkelijk: u downloadt via onze website de Revit plugin.

Vervolgens opent u dit programma, waarna u een melding krijgt dat er een plugin geïnstalleerd is. Daarna kunt u simpelweg het gewenste bestand selecteren, waarna dit razendsnel geconverteerd wordt naar een .xr bestand. Vervolgens uploadt u dit bestand in het Xuver Backend System, dat er binnen enkele momenten een prachtige visualisatie van maakt.

Een interactieve visualisatie

En deze visualisatie is niet alleen prachtig om te zien, maar is ook nog eens ongekend interactief. Het unieke van deze viewer is dat deze vanuit de browser werkt, waardoor u het model gemakkelijk met anderen kan delen, middels een beveiligde HTML-link. Verder kunt u het ‘live’ bespreken met alle anderen aanwezigen in het ontwerp via de ingebouwde spraakmodule. Ook kunt u objecten en details in het ontwerp aanwijzen met de laser pointer. Of verwijder lagen en voeg die later weer toe. Al deze features zorgen ervoor dat een model of ontwerp snel voor iedereen duidelijk wordt. Zelfs voor degenen die niet de grootste technische kennis bezitten.

Bekijk uw Revit visualisatie vanuit de eigen browser

Lange tijd was het niet mogelijk om een 3D visualisatie te bekijken zonder daar eerst zware software voor te downloaden. Dat is met onze viewer verleden tijd. U kunt al uw Revit modellen bekijken vanuit de browser en vanaf de eigen locatie. Dat geldt voor iedereen die erbij betrokken is. Zo bespaart u uzelf ook tijd en geld. Het is immers niet meer nodig om langs te gaan bij uw klanten om het ontwerp te bespreken. Ook is de viewer ontzettend gebruiksvriendelijk: hij is zo ontworpen dat iedereen er zonder extra training mee overweg kan.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over deze unieke viewer en hoe u al uw Revit schetsen op weergaloze wijze kunt visualiseren? Dan horen wij graag van u. Ons team kan u een persoonlijke demonstratie geven over alle mogelijkheden en toepassingen van deze bijzondere viewer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.