Wie driedimensionale ontwerpen maakt, komt al gauw bij het veelzijdige designprogramma SketchUp uit. Xuver heeft een web-based viewer ontwikkelt waarin uw ontwerpen nog beter gepresenteerd kunnen worden. Met de SketchUp converter kunt u deze ontwerpen op een gemakkelijke manier zichtbaar maken in deze revolutionaire viewer.

Hoe werkt de SketchUp converter?

De SketchUp converter blinkt uit in zijn eenvoud. De converter is te downloaden op onze website. Deze download is gratis. Volg de stappen van de download op en open het programma. Vervolgens kunt u uw gewenste model uploaden in de Sketchup Converter. Dit .skp bestand wordt vervolgens omgezet (geconverteerd) naar een speciaal door ons ontwikkeld Xuver bestand (.xr). Sla dit bestand op in een door u gewenste map. Vervolgens gaat u naar het Xuver Backend System en logt u daar in. Zoek het .xr-op en upload het in het Backend System. Nu gaan de servers aan het werk en is uw ontwerp binnen afzienbare tijd te zien in de web based viewer.

Waarom kiezen voor de Xuver viewer?

Onze oplossingen zijn altijd innovatief en gebruiksvriendelijk. Zo ook onze revolutionaire web-based viewer. Als eerste in de branche bieden wij een 3D viewer aan die gewoon vanuit de eigen browser werkt. Het is niet langer nodig om zware softwareprogramma’s te downloaden alvorens uw ontwerp aan de klant te tonen. Met deze viewer kunt u op een interactieve manier het ontwerp aan de klant tonen, gewoon vanuit uw bureaustoel. Door de hoge mate van interactiviteit en de vele communicatiemogelijkheden kunt u bovendien perfect duidelijk maken wat de bedoeling precies is met dit ontwerp. Voorbij is de tijd dat u ellenlange gesprekken aan de tekentafel voerde en trachtte uit te leggen. Voortaan loopt u met uw klanten door het virtuele ontwerp, waarbij u alle ins en outs op een overzichtelijke manier kunt tonen. Een besparing van tijd, maar ook een manier om onduidelijkheden snel en efficiënt aan het licht te brengen.

Meer weten over de viewer en de SketchUp converter?

Wilt u graag meer weten over de web based viewer van Xuver en onze SketchUp converter? Dat kan. Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. Ons jonge en ambitieuze team staat u graag te woord. Aan de hand van ons uitgebreide portfolio leiden wij u graag rond omtrent de vele mogelijkheden van deze bijzondere viewer. Wij horen graag van u!