Zoekt u een Sketchup gratis plugin die uw schetsen op indrukwekkende wijze tot leven wekt? Dan heeft Xuver daar de oplossing voor gevonden. Met onze online viewer en de Sketchup gratis plugin wordt visualiseren, bespreken en uitleggen kinderlijk eenvoudig! Probeer de online viewer twee weken gratis uit!

Hoe werkt de Sketchup gratis plugin?

Met deze plugin kunt u al uw ontwerpen snel en doeltreffend omzetten in een Xuver (.xr) bestand. Uiteraard is deze software voor Sketchup gratis te downloaden via onze website. Na installatie werkt de plugin vanuit het door u vertrouwde schetsprogramma, waarna u met ultiem gemak uw prachtige schetsen gevisualiseerd ziet in onze unieke driedimensionale online viewer. Vanuit de eigen browser bekijkt u uw 3D modellen. De viewer blinkt uit in gebruiksgemak. Letterlijk iedereen kan deze viewer gebruiken, de gemakkelijke interface is een verademing.

De voordelen van de online viewer

Onze online viewer is een unicum in de branche. Het is namelijk lang niet mogelijk geweest om een viewer te creëren die vanuit de browser werkt. Maar bij Xuver hebben we het toch klaargespeeld. Deze unieke tool kan door iedereen gebruikt worden. Het delen van een van uw 3D modellen is zo gemakkelijk als het delen van een link. Na het ontvangen van die link kan iedereen met een computer met internettoegang het bestand vanuit de eigen browser en vanaf de eigen locatie bekijken. Ook staat bij deze viewer de interactiviteit voorop, hetgeen ervoor zorgt dat het model snel voor alle betrokken partijen duidelijk wordt. Zelfs die partijen die niet de grootste technische knowhow hebben.

Een interactieve online viewer

Waar komt die interactiviteit in naar voren? In de online viewer is er de mogelijkheid om via de ingebouwde spraakmodule met alle andere aanwezigen te overleggen. Samen loopt u door het 3D model heen, alsof u een real-life bezichtiging heeft! Terwijl u het model bespreekt wijst u details aan die wellicht wat extra aandacht nodig hebben. Dit kan met de speciaal daarvoor ingebouwde laser pointer. Ook kunt u objecten uitlichten en layers uit uw Sketchup model verwijderen en weer toevoegen. Alle ins en outs van een model kunnen zo eenvoudig besproken worden, zonder daarvoor de eigen locatie te hoeven verlaten.

Meer weten over onze Sketchup gratis diensten?

Wilt u na het lezen van dit artikel graag meer weten over onze diensten, zoals de Sketchup gratis plugin in samenwerking met onze online viewer? Dat kan. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Ons team geeft u graag een persoonlijke demonstratie omtrent alle handige features van deze revolutionaire tool! Wij horen graag van u!