Bent u op zoek naar een sketchup online 3D viewer? Xuver ontwikkelde een prachtige, interactieve 3D viewer die vanuit de eigen browser werkt. Ervaar zelf hoe al uw Sketchup bestanden op weergaloze wijze tot leven komen.

Eenvoudig bestanden van Sketchup online bekijken

Met deze handige viewer wordt het ontzettend gemakkelijk om al uw bestanden van Sketchup online te bekijken. Voorheen was het niet altijd even gemakkelijk om een model in 3D te bekijken zonder daar eerst zware en kostbare software voor te moeten downloaden. De unieke viewer van Xuver kan dit. En veel, veel meer. Want deze viewer werkt gewoon vanuit de browser. Dat gaat zo: Via de door ons ontwikkelde Sketchup converter (gratis op onze site te vinden) zet u uw .skp bestand eerst om in een Xuver (.xr)-bestandsformaat. Daarna uploadt u dit bestand in ons Backend system, waarna hier binnen enkele momenten een 3D model van gemaakt wordt, dat meteen in de browser te bekijken is.

Sketchup online in 3D bekijken samen met anderen

Dit interactieve 3D model kunt u vervolgens alleen of met anderen bekijken. Het delen van het model is zo simpel als het versturen van een link, bijvoorbeeld via e-mail. Daarna kan iedereen met een persoonlijke avatar door het model gelopen worden. Een schets van Sketchup online bekijken was nooit zo makkelijk. Het spreekt ook vanzelf dat het model in real-time besproken kan worden, door middel van de ingebouwde spraakmodule. Ook kunt u door middel van de laser pointer details die extra aandacht nodig hebben aanwijzen. Verder is er de mogelijkheid om lagen in het model te verwijderen en deze weer toe te voegen. Hierdoor is het dus mogelijk om alles op een snelle en doeltreffende manier duidelijk te maken aan alle betrokkenen bij het bouwproces. Zelfs diegenen die niet zoveel technische kennis bezitten zullen snel up-to-date gebracht kunnen worden.

Een gebruiksvriendelijke Sketchup online viewer

Het resultaat is niet alleen ontzettend interactief, maar ook nog eens gebruiksvriendelijk. Deze unieke Sketchup online 3D viewer is zo ontworpen dat iedereen er gebruik van moet kunnen maken zonder benodigde extra training. Binnen een mum van tijd kan iedereen gemakkelijk met een persoonlijke avatar door het model lopen. Dichter bij een ‘echte’ bezichtiging komt dit niet. Voor zowel u als uw klant is het een weergaloze ervaring, waarbij u bovendien een extra dienst richting de klant verleent.

Meer weten over de Sketchup online viewer?

Wilt u graag meer weten over deze bijzondere viewer en in het bijzonder wat er mogelijk is wanneer u veel gebruik maakt van het schetsprogramma Sketchup? Dan staat ons ervaren team u graag te woord. Ook kunnen wij u een persoonlijke demonstratie geven, waarbij u voor uzelf kan zien hoe deze viewer precies werkt. Wij horen graag van u. Of probeer de viewer zelf gratis voor twee weken uit.