Wie driedimensionale ontwerpen maakt, komt al gauw uit bij het veelzijdige tekenprogramma SketchUp. Met dit programma kunnen zowel amateurs als professionele ontwerpers snel uit de voeten. SketchUp heeft de wereld van het 3D modelleren toegankelijker gemaakt. Xuver gaat daarin nog een stapje verder en biedt de handige SketchUp plugin aan, om uw SketchUp modellen in onze web based viewer te tonen.

Wat is de SketchUp plugin precies?

De SketchUp plugin is een handige plugin die via onze website gedownload kan worden. Met deze plugin converteert u razendsnel uw ontwerpen naar een bestand dat door ons ontwikkeld is. Dit speciale Xuver bestand (.xr) uploadt u vervolgens in het Xuver Backend Platform. Vervolgens wordt het bestand gevisualiseerd en is het even later al te bekijken in onze speciale web based viewer.

Het gemak van de SketchUp plugin

Het gemak van de SketchUp plugin schuilt hem in zijn eenvoud. Het programma is gratis te downloaden via onze website. Volg de stappen die het programma u vraagt, en sla uw bestand op als een .xr-bestand. Daarna rest alleen nog het uploaden van uw .xr file waarna uw model in de viewer wordt gevisualiseerd. Converteren naar een virtueel model was nog nooit zo eenvoudig.

Waarom kiezen voor de web based viewer van Xuver?

Met onze speciaal voor het doel ontwikkelde web based viewer komen uw SketchUp schetsen daadwerkelijk tot leven. Een uniek punt aan deze viewer is dat deze gewoon vanuit de browser werkt. U hoeft dus geen zware software te downloaden om uw ontwerpen te bekijken, maar iedereen met een laptop en internetverbinding kan uw prachtige 3D modellen zien. Zo kunt u uw klanten optimaal van dienst zijn door ze letterlijk door het digitale model heen te lopen. De hoge mate van interactiviteit zorgt er voor dat alle ins en outs over het ontwerp uitvoerig besproken en van alle kanten belicht kunnen worden. Naast een hele mooie vorm van presentatie is het gebruik van deze viewer ook nog eens ontzettend nuttig. En daarnaast is de viewer ook nog eens ontzettend gebruiksvriendelijk. Er is geen speciale training vereist om deze te gebruiken.

Meer informatie over de SketchUp plugin?

Wilt u meer weten over deze handige plugin voor SketchUp of onze speciale web based viewer? Dat kan. Neem contact op met ons via e-mail of telefoon en wij laten u graag weten wat de mogelijkheden precies zijn.