Een skp bestand visualiseren in een interactie 3D model. Werkt u op professioneel gebied veel met het veelgebruikte programma sketchup? Dan heeft u wellicht ook behoefte aan een goede visualisatie van uw schetsen. Met onze online viewer kunnen wij al uw skp bestanden in een mum van tijd overzetten in een driedimensionaal model, dat in uw browser werkt. 

Een skp bestand snel omzetten

Het schetsprogramma SketchUp is een veelgebruikt programma waarmee u prachtige ontwerpen in 3D kunt maken. Dit programma vereist echter wel aardig wat specialisatie en werkt alleen als u de software geïnstalleerd heeft op uw computer. Kortom: het is niet voor iedereen weggelegd. Bij Xuver begrepen we dit, en ontwikkelden we daarom onze online viewer. Zet uw skp bestand snel om met deze handige tool, waarna u enkele momenten later al een prachtig, interactief driedimensionaal model in de browser kunt bekijken. Dit werkt door middel van onze handige, gratis Sketchup plugin die via onze website gedownload kan worden. 

Van skp bestand naar 3D model

Maar dat is niet het enige. Want dit interactieve 3D model zorgt ervoor dat al uw klanten, opdrachtgevers en andere geïnteresseerde partijen gemakkelijk en snel een duidelijk beeld krijgen van het ontwerp. Uw 3D ontwerp is bovendien kinderlijk eenvoudig te delen door middel van een beveiligde HTML link. Iedere betrokkene kan het eenvoudig bekijken en krijgt dus snel en effectief een goed beeld van het gehele project. Loop met een persoonlijke avatar door het ontwerp, samen met anderen. Overleg tegelijkertijd via de ingebouwde spraakmodule, of wijs details aan met de ingebouwde laserpointer. Ook kunt u voorwerpen en objecten naar behoefte uitlichten of lagen verwijderen en weer toevoegen. U ziet het: deze online viewer brengt uw skp bestand werkelijk tot leven!

Een online viewer als geen ander

Lange tijd leek het vrijwel onmogelijk om een 3D viewer te ontwikkelen die online werkt, dus vanuit uw browser. Maar Xuver deed het, en nu is het tijd om deze ontzettend handige tool aan het publiek te tonen. Iedereen kan nu vanaf de eigen locatie een model bekijken. Zo bespaart u zowel tijd als geld, u hoeft immers niet meer persoonlijk langs bij klanten. U stuurt alle betrokken partijen simpelweg de link naar het model, waarna iedereen naar hartenlust door het ontwerp kan lopen. En letterlijk iedereen kan meteen met deze uiterst gebruiksvriendelijke viewer uit de voeten. Er is dus geen extra training vereist. 

Meer weten? 

Deze bijzondere online viewer is dé tool voor de toekomst. Wilt u na het lezen van dit artikel meer weten over deze handige tool en alle functies of het omzetproces van skp bestand naar 3D model? Dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij lichten graag alle verdere informatie aan u toe in een persoonlijk gesprek of demonstratie.