Bent u op zoek naar een handige 3D Autodesk Revit viewer? Xuver heeft hiervoor de ultieme oplossing bedacht. Met onze viewer kunt u al uw Revit ontwerpen in de browser bekijken. Lees het artikel om op de hoogte te komen van alle functies en de voordelen van deze ultieme Autodesk Revit viewer.

Een gebruiksvriendelijke Autodesk Revit viewer

Het eerste punt waar onze online viewer in uitblinkt is de ultieme gebruiksvriendelijkheid. Letterlijk iedereen kan de viewer gebruiken, zonder eerst daarvoor speciale training gevolgd te moeten hebben. De gemakkelijke interface spreekt voor zich en het feit dat de viewer direct vanuit de browser draait maakt het delen van het interactieve 3D model zo gemakkelijk als het delen van een link. Ook is de viewer multi-user, wat betekent dat meerdere mensen tegelijk in het model aanwezig kunnen zijn.

Een interactieve Autodesk revit viewer

Een ander groot kenmerk van deze viewer is de absolute interactiviteit die deze tool te bieden heeft. Iedere aanwezige in het model kan met een eigen avatar door het model lopen. Hierdoor wordt een ontwerp snel duidelijk en bijna tastbaar. Dichter bij een ‘echte’ bezichtiging komt u niet! Iedere betrokkene bij het project kan op deze manier snel en doeltreffend zien wat de bedoeling is. Zelfs diegenen die niet de grootste technische kennis bezitten komen hier snel achter.

[ut_button color=”orange” target=”_self” link=”https://app.xuver.com/trial” size=”small” shape=”round” title=”Start uw Free Trial” ]Start uw Free Trial [/ut_button]

Een Autodesk Revit viewer met vele functies

Ter verduidelijking van het model zijn er ook nog een heel aantal interactieve functies toegevoegd. Zo kunt u met de laser pointer aanwijzen waar de aandacht op gevestigd wordt, terwijl u in real-time over het model spreekt met alle andere aanwezigen via de ingebouwde spraakmodule. Iedereen kan in het model vanuit de eigen browser en vanaf de comfortabele eigen locatie. Andere handige features zijn de mogelijkheid om objecten uit te lichten en lagen te verwijderen en weer toe te voegen. Het uitleggen van ieder model wordt zo een fluitje van een cent. Bovendien bespaart u op deze manier reiskosten, u hoeft immers niet meer naar iedere cliënt toe te reizen.

Van schets naar Autodesk Revit viewer in een mum van tijd

Ook kunt u al uw Revit schetsen in een mum van tijd gemakkelijk converteren naar een prachtig, interactief 3D model dat online te bekijken en te delen is. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is onze speciaal voor dit doel ontwikkelde Revit plugin te downloaden. Met deze handige plugin kunt u uw schets gemakkelijk vanuit Revit zelf omzetten in een Xuver (.xr) bestand, dat wij in ons Backend System vervolgens weer converteren in een interactief 3D model. Binnen enkele minuten is uw 3D model al online te bekijken!

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over deze bijzondere Autodesk Revit viewer en hoe u deze kunt gebruiken voor uw eigen Revit schetsen? Dan nodigen wij u van harte uit voor een kop koffie en een persoonlijke demonstratie van alle functies van deze handige viewer.