Virtual reality een levensechte kijkervaring. De term virtual reality is eigenlijk helemaal niet nieuw. Al sinds de jaren tachtig bestaat dit begrip. Het staat voor het creëren van een virtuele werkelijkheid waarin de kijker als het ware ondergedompeld wordt. Ook bij Xuver weten we alles van de virtuele realiteit af en maken we graag gebruik van de nieuwste technieken om deze techniek zo optimaal mogelijk in te zetten. Want het is allang niet meer voorbehouden aan bioscopen en 3D-brillen, maar deze interessante techniek kan op allerlei verschillende manieren toegepast worden.

Virtual reality kan u van dienst zijn.

Misschien heeft u het wel eens meegemaakt: een nieuw project of bouwplan moet gepresenteerd worden, maar zo gauw er technische bouwtekeningen aan de klant getoond moeten worden wordt het een lastig verhaal. Dat is een bekend probleem, en eigenlijk ook niet zo verwonderlijk. Uw klant heeft vaak niet hetzelfde professionele technische inzicht om een bouwtekening op een effectieve wijze te ontcijferen naar een voor iedereen even helder plan. Dan kan het gebruik van 3D visualisatiesoftware uitkomst bieden. U kunt bijvoorbeeld de klant een virtuele rondleiding geven door het te realiseren bouwproject, waardoor deze een veel completer beeld krijgt van het eindresultaat. Op deze manier biedt u een extra service die de klant zeker zal waarderen, maar zorgt u er tegelijkertijd ook voor dat uw werk zo duidelijk mogelijk te zien is. Deze extra service zal zeker gewaardeerd worden, alsmede uw communicatie naar de klant toe bevorderen.

Virtual reality zonder downloads, gewoon in de browser!

Bij Xuver zijn we altijd bezig met de nieuwste technieken op het gebied van 3D visualisatie, software en virtual reality. Benieuwd wat deze interessante techniek voor u of uw bedrijf kan betekenen? Onze experts staan u graag te woord omtrent de vele mogelijkheden en toepassingen. Zo ontwikkelden wij bij Xuver een viewer waarmee het niet langer nodig is om zware software of plugins te downloaden. Maar met deze innovatieve tool kunnen we uw bestaande tekeningen of modellen eenvoudig converteren naar een virtuele omgeving. Vervolgens kunt u uw klanten het ontwerp op eenvoudige en interactieve wijze laten verkennen. Zij zullen het prettig vinden om een model vanuit alle verschillende hoeken te bekijken, maar ook voor uzelf heeft het voordelen. Zo krijgt u ook extra inzicht in uw ontwerpen, omdat u immers als het ware zelf door het onderwerp kan lopen. Deze viewer kenmerkt zich bovendien in gebruiksvriendelijkheid, waardoor iedereen er mee uit de voeten kan. Ook draait de viewer in alle gebruikelijke browsers (Google Chrome, Firefox en Safari). Zo wordt het ontzettend makkelijk om deze unieke viewer in te zetten voor uw presentaties naar de klant toe.

Virtual reality door Xuver.

Bij Xuver lichten we graag toe wat de mogelijkheden voor uw bedrijf kunnen zijn van het toepassen van virtual reality. Door middel van ons uitgebreide portfolio, grote ervaring en een ambitieus en creatief team kunnen we aan iedere wens voldoen.

U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak.