Online Kerstborrel organiseren

Ook dit jaar zoeken veel bedrijven naar een online alternatief voor de kerstborrel voor de organisatie. Door de nieuwe coronamaatregelen staan we voor de keuze, stellen we deze uit? Of kiezen we voor een totale vernieuwde beleving die niet lijkt op een Zoom presentatie.

Spontane interactie & beleving

Xuver creëert een spontane beleving met haar virtuele ruimtes, waarbij interactie onderling voorop staat. Geen 1 op 1 presentaties, maar mensen die net als in het echte leven elkaar spontaan kunnen begroeten en in gesprek kunnen gaan.

Waarom kiezen voor Xuver deze kerst?

 • Snel en eenvoudig binnen 15 seconden online
 • Realtime, live interaction en socialisatie met chat, audio en video
 • Realtime support aanwezig tijdens de borrel.
 • Betrouwbare uptime gegarandeerd
 • XUVER werkt 100% in de browser, dus geen gedoe met downloads en installaties.
 • Virtual spaces in XUVER blijven het gehele jaar beschikbaar, dus ideaal voor webinars en andere vergaderingen in het nieuwe jaar.
 • Een blijvende herinnering aan een kerstviering met Avatars.

Informatie aanvraag Xuver Bedrijfsruimte met Kerstborrel Ruimte

  Veel gestelde vragen

  Hoe nodig ik mijn collega’s uit voor de kerstborrel ruimte?

  Vanuit XUVER is er een deelknop waarmee je een simpele URL door kunt sturen. De gasten hoeven enkel op een link te klikken om in de ruimte te komen.

  Kan ik de deelnemers muten voor een algemene presentatie?

  Als host heb je de volledige controle over de ruimte en kun je per individu bepalen wie er wel of niet te horen is, wel zo handig bij een speech of presentatie.

  Hoe gaan jullie om met privacy?

  Toegang tot de ruimte is anoniem voor publieke ruimtes pas als je een account aanmaakt worden gegevens opgeslagen. Als je jouw gegevens wilt verwijderen kun je eenvoudig je profiel verwijderen.

  Hoeveel deelnemers kunnen er tegelijkertijd aanwezig zijn?

  Er kunnen 200 mensen tegelijk in een ruimte aanwezig zijn.

  Blijft de ruimte beschikbaar na afloop?

  Een ruimte blijft net zo lang online staan als je zelf wilt. Vanuit je XUVER web portaal kun je de toegang en beschikbaarheid beheren. 

  Kan ik in de ruimte mijn scherm delen of een presentatie delen?

  Ja, met 2 klikken deel je jouw scherm op een object in de virtuele ruimte. In de standaard ruimtes is dit al helemaal voorzien zodat je meteen je presenatie kan starten.

  Kan ik mijn logo van het bedrijf tonen in de omgeving?

  Ja, je logo kan eenvoudig worden toegevoegd. Met een Pro abonement kun je zelfs het hele menu in je eigen huisstijl krijgen.