Dit maakt XUVER
zo geschikt

XUVER is een unieke manier van online communicatie. Creëer je eigen virtuele ruimte loop er in rond met 1 klik op een simpele URL-link, teveel werk? Embed je virtuele ruimte dan op een website of landingspagina!

XUVER Features

XUVER is een unieke manier van online communicatie.

1. Virtuele ruimte in één minuut

XUVER werkt met elk SketchUp, Archicad en revit 3D-model. Met de gratis plug-ins voor deze software in een paar seconden een XUVER bestand (.XR). SketchUp bestanden kun je zelfs nog sneller, Met de XUVER converter, in een paar seconden converteren. Vervolgens volg je de 4-staps wizard en is jouw virtuele plek online!

2. Volledig in de webbrowser

XUVER werkt in Chrome, Firefox en Edge-browsers. Zonder plug-in of installatie.

3. Ruimtelijk geluid

De virtuele ruimte heeft automatische instellingen waar iedereen elkaar kan horen. Als je gehoord wilt worden, zet je de microfoon aan en begin je een gesprek. Wanneer er veel mensen in de ruimte zijn, kan de eigenaar altijd anderen dempen en het dempen opheffen.

4. Audio, en videogesprekken

XUVER heeft zijn eigen communicatiesuite waarmee je makkelijk in contact komt mensen in de ruimte. Kies tussen chat-, audio- of videogesprekken. De webcam volgt de avatar zodat je ook weet welke avatar bij wie hoort, een stuk prettiger dan een scherm vol webcams. Praat je liever gescheiden van de groep, gebruik de privémodus voor parallel gesprekken of maak een eigen groep aan.

5. Chat

Gebruik de public chat om naar iedereen een bericht te sturen of zonder je af. Met de private chat stel je een groep samen of begin een één op één gesprek.

6. Scherm delen

Projecteer een willekeurig scherm in uw virtuele ruimte. Ideaal om presentatie slides, een video of ondersteunende informatie te tonen voor een perfecte presentatie. Het is ook mogelijk meerdere schermen tegelijkertijd te delen.

7. Avatar meet-up

Kies een avatar uit onze avatar bibliotheek. Anderen in de ruimte zullen je als avatar zien en kunnen aanspreken. Boven de avatar staat jouw naam of boodschap, eventueel je webcam en een icoon of je microfoon aan of uit staat. Zo weten andere mensen in de ruimte of je beschikbaar bent voor een gesprek.

8. Embed je virtuele ruimtes

Altijd al willen zien wie de website bezoekt? Embed de virtuele ruimte op een website en maak het gemakkelijk om met bezoekers te praten en contact te leggen, doordat bezoekers je direct kunnen horen wanneer ze een ruimte binnenkomen ontstaat er een totaal nieuwe beleving en is er direct persoonlijk contact.

9. Controle over de virtuele ruimte

Je hebt volledige controle over de toegang tot de virtuele ruimte. De toegang beheer je eenvoudig vanuit jouw persoonlijke XUVER portal. Hier stel je in of een ruimte publiek toegankelijk is of enkel voor specifiek uitgenodigd publiek.

10. Notifications

Via een handige allert kun je altijd zien wie in de ruimte is geweest of uw hulp nodig heeft.

11. Nabewerking met de editor

Gebruik de editor om kleuren, reflecties en lichtinstellingen te wijzigen. Voeg een coole omgeving toe met 360 afbeeldingen of pas een simpele kleur toe.

12. Rondleiding aanvragen

Is daar iemand? Kan iemand mij helpen? De knop rondleiding aanvragen geeft je een melding zodat je weet dat er iemand in de ruimte op je wacht. Binnen 1 klik sta je er naast en kun je iemand te woord staan.

13. Follow me

Neem de controle over de ruimte met de volg mij-knop. Dit werkt geweldig om iemand rond te leiden of naar een specifieke locatie te leiden met informatie of producten.

14. Notities en Comments

Laat notities achter voor later. Telkens wanneer iemand een notitie voor achterlaat, ontvang je als eigenaar een melding dat er een nieuwe notitie is achtergelaten

15. Meerdere startlocaties

Creëer een gemakkelijke manier om door je ruimte te navigeren door vooraf verschillende locaties in te stellen om met je avatar mee te bewegen. Een geweldige manier om locaties uit te lichten of ontmoetingsplekken te centraliseren voor het publiek. Ook goed om producten, sponsors of informatie te tonen. Elke punt kun je voorzien van een afbeelding en naam en kan op elk moment worden gewijzigd.

16. Drop Avatar

Zet je avatar neer op een willekeurige locatie in de ruimte en vervolg je wandeling vanaf die locatie.

17. Camera Posities

Er zijn 3 mogelijkheden om een ruimte te ervaren. Eyeview, avatar view en flythrough view. In avatarweergave, een weergave van een derde persoon met je avatar. Eye view, hier zie je de ruimte door de ogen van je avatar. Fly through, dit is een helicopterview waar je door de ruimte kunt vliegen zoals je wilt.

18. Laserpointer

Hoe wijs je iets aan in een virtuele ruimte? Precies met onze laserpointer De laserpointer trekt een simpele lijn en volgt je muis en is zichtbaar voor alle andere avatars in de ruimte. Zo wijs je het exacte detail, object of informatie in uw ruimte aan.

19. Layers

Layers worden gemaakt in het 3D-model en automatisch meegenomen in XUVER. Op deze manier kun je verschillende delen van een ruimte combineren en gaandeweg objecten of delen tonen en verbergen. Dit is geweldig voor verschillende scenario’s, maar ook om een podium, banner, stand te laten zien en te verbergen of een virtuele winkel te veranderen terwijl je erin zit!

10. Tags

Link naar een bepaalde locatie op internet door tags aan objecten in uw virtuele ruimte te koppelen. In de tag is ruimte voor een naam en een beschrijving. Tags kunnen ook worden toegevoegd terwijl er mensen in uw ruimte zijn, de tags die zijn opgeslagen, zijn voor iedereen zichtbaar. Geweldig voor een virtuele wachtkamer, websitelancering of virtuele lounge voor het downloaden van whitepapers en presentaties

Wat klanten over ons zeggen

Rick SmetsOprichter Rick Smets Architect

Met XUVER zie je dat klanten veel sneller écht begrijpen wat je bedoelt doordat je samen door een model loopt.

Nick MatulessyOprichter Architect Direct

XUVER helpt ons om sneller tot een definitief ontwerp te komen. Sinds we XUVER gebruiken, besparen we gemiddeld zo'n 30% op tijd, per project.

Gavin CrumpOprichter Aussie BIM Guru

I highly recommend Xuver for any BIM professional looking to get the most out of their BIM model from a communication perspective

Alex RamsdenOprichter Collabed Construction

What sets Xuver apart is the ability for both the Architect and the client to enter the 3D model as an avatar, walk around their design and discuss thoughts and opinions live whilst viewing their design.

Wil je de hele klantcase lezen? Klik hier

Klanten
10000
Landen
170
XUVER wereldwijd

Met ruim 10.000 gebruikers over de hele wereld is XUVER dé oplossing voor virtuele meetings, virtuele events, online clubhuizen of gewoon voor de lol!