We leven in een wereld die zich steeds meer online afspeelt. Ook voor architecten en 3D ontwerpers biedt dit interessante mogelijkheden. Het is makkelijker dan ooit om wereldwijd nieuwe klanten te werven middels de juiste online tools. Met Xuver kun jij al jouw ontwerpen online beschikbaar maken als interactieve visualisatie in de browser waar je samen met de klant doorheen kunt lopen. 

Interactieve visualisatie en communicatie in één

Dus jouw klant bevindt zich aan de andere kant van de wereld en wil graag een update omtrent de voortgang van het 3D ontwerpproces? Dat kan eenvoudig met Xuver: maak jouw ontwerpen online beschikbaar en stuur de browser link naar je klant. Door op de link te klikken komt je klant in het model terecht, waarna er samen doorheen gelopen kan worden met een eigen 3D figuur, de avatar. Tijdens deze interactieve visualisatie kan de ingebouwde spraakmodule gebruikt worden om uw klant alle details van het model bij te brengen. 

Een interactief portfolio dat door jouw klant wordt gewaardeerd

Door voor Xuver te kiezen, kies jij voor een online platform waarmee je de klant van alle informatie voorziet die hij of zij nodig heeft. Maar Xuver is niet alleen nuttig om met klanten van over de hele wereld te communiceren: dit online platform kan ook gebruikt als een interactieve portfoliotool waarmee je gegarandeerd nieuwe klanten aantrekt. Een bezoeker van jouw website die geïnteresseerd is in jouw vroegere projecten kan deze nu daadwerkelijk beleven. 

Interactieve functies

Buiten de genoemde spraakmodule heeft Xuver nog een flink aantal interactieve functies te bieden. Met deze mogelijkheden zorg jij ervoor dat klanten en andere geïnteresseerde partijen altijd een duidelijk en helder beeld van jouw ontwerpen krijgen, waar zij zich ter wereld ook bevinden. Een aantal van deze functies zijn:

  • de laserpointer; waarmee iets dat extra aandacht vereist, aangewezen kan worden
  • Objecten uitlichten; klik objecten in het model aan en deze lichten op, waardoor ze beter onder de aandacht gebracht worden
  • Lagen verbergen en weer laten zien; hierdoor komen aspecten aan het oppervlak die normaal gesproken verborgen zijn
  • Deze functie kan ook gebruikt worden om verschillende scenario’s te laten zien. Twee ramen van verschillende afmetingen? Of weet de klant niet zeker of er een bar of een open keuken moet komen? Probeer het uit en vraag je klanten wat zij het mooist vinden! 
  • Dwarsdoorsneden; Laat jouw ontwerp vanuit iedere mogelijke hoek zien, ongehinderd door in de weg zittende muren of plafonds
Xuver’s interactieve visualisatie heeft veel verschillende functies
Abbonneer je op ons Youtubekanaal voor meer videomateriaal

Neem vandaag al wereldwijd klanten aan! 

Als internationaal architect kom je ongetwijfeld in aanraking met nieuwe en interessante uitdagingen. Door gebruik te maken van Xuver heb je het juiste platform in handen waarmee je zowel je lokale als je internationale klanten op een snelle en efficiënte manier op de hoogte houdt van het modelleerproces. Maar hoe begin je? Dat is eenvoudig. Schrijf je hieronder in voor de gratis trial van twee weken en nodig vandaag nog je eerste (internationale) klant uit. Xuver kan overweg met de volgende bronbestanden: SketchUp, Revit, ArchiCAD en IFC.