Xuver is een virtual reality bedrijf dat zich bezighoudt met driedimensionale visualisatie, artist impressions, virtual reality en nog veel meer. In het volgende artikel lichten wij graag uit wat Xuver precies doet en hoe wij te werk gaan.

Visualisatie voor ieder ontwerp

Als virtual reality bedrijf houden wij ons bezig met het zo goed mogelijk weergeven van modellen, artist impressions en andere ontwerpen. Bij ons komen uw ontwerpen echt tot leven. Een interessante techniek die we daarbij gebruiken is virtual reality. Virtual reality is een echte blikvanger voor uw ontwerpen. Het zorgt ervoor dat de zintuigen van de kijker als het ware om de tuin geleid worden, waardoor er een volledig nieuwe realiteit gecreëerd wordt. Het zorgt dus voor dat de kijker ondergedompeld wordt in een nieuwe wereld. Het ontwerp komt zo extra goed tot zijn recht. Als toonaangevend virtual reality bedrijf kunnen wij u uiteraard op een goede manier adviseren omtrent de mogelijkheden van deze interessante techniek.

Het ontstaan van het eerste virtual reality bedrijf

Om beter te begrijpen wat virtual reality precies inhoudt, is het handig om eens te kijken hoe het ontstaan is. Het eerste virtual reality bedrijf ontstond in de Verenigde Staten. In de jaren tachtig werd er voor het eerst geëxperimenteerd met nieuwe technieken die het mogelijk maakten om de kijker naar een geheel nieuwe wereld te brengen, door het bedrijf VPL Research. De oprichter van dit virtual reality bedrijf, Jaron Lanier, populariseerde de term virtual reality voor het eerst. Vanaf die tijd begon de techniek zich steeds verder te ontwikkelen en ontstonden er steeds meer virtual reality bedrijven.

Xuver: meer dan een virtual reality bedrijf

Wanneer u virtual reality wil toepassen voor uw bedrijf bent u bij Xuver aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat uw ontwerp op een visueel aantrekkelijke manier tot zijn recht komt. In een wereld waarin het visuele aspect steeds belangrijker wordt is dat natuurlijk een must. Uw klant zal deze extra service zeker kunnen waarderen. Xuver heeft bovendien een speciale viewer ontwikkelt waarmee u gewoon vanuit de browser door een ontwerp kan lopen. Met deze uiterst gebruiksvriendelijke viewer kunt u meteen uit te voeten. Extra training is niet nodig om deze te gebruiken. Maar niet alleen voor virtual reality kunt u bij ons terecht. Wij kunnen bijna iedere vorm van driedimensionale visualisatie op ons nemen. Of het nu een afbeelding, video of artist impression betreft: Xuver visualiseert het voor u.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Na het lezen van dit artikel bent u misschien nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van virtual reality. Neem dan vooral contact met ons op, wij laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Aan de hand van ons uitgebreide portfolio leiden wij u graag rond! Bel of mail ons voor een afspraak!